Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: «Ο πατέρας μου με ξαναθυμήθηκε πριν πεθάνει, δεν ήταν ότι καιγόταν να με δει»

17:38 - 12/04/2022

Στον καναπέ του Στούντιο 4 κάθισε το απόγευμα της Τρίτης ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης. Ο καταξιωμένος ηθοποιός μίλησε με τη Νάνσυ […] The post Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: «Ο πατέρας μου με ξαναθυμήθηκε πριν πεθάνει, δεν ήταν ότι καιγόταν να με δει» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: «Ο πατέρας μου με ξαναθυμήθηκε λίγο πριν πεθάνει, δεν καιγόταν να με δει»

Για την «ανύπαρκτη» σχέση του με τον πατέρα του μίλησε ο αγαπημένος ηθοποιός 

Διαβάστε το στο

Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: «Ο πατέρας μου με ξαναθυμήθηκε πριν πεθάνει, δεν καιγόταν να με δει»

Ο ηθοποιός έκανε μια συγκινητική εξομολόγηση

Διαβάστε το στο

Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: «Ο πατέρας μου με θυμήθηκε λίγο πριν πεθάνει, δεν καιγόταν να με δει» – «Ασ’το, μην το παιδεύεις του είπα» (vid)

Όπως δήλωσε αρχικά, ο πατέρας του σχεδόν «δεν υπήρχε» στη ζωή του, όμως η μητέρα του αναπλήρωνε την απουσία του. «Δεν μου έλειψε ποτέ ο πατέρας μου. Η παρουσία της μητέρας μου ήταν πολύ ισχυρή. Δεν είχα και ποτέ καλές σχέσεις μαζί του και κάποια στιγμή, τις κόψαμε τελείως. Δεν ήθελα πια, με ταλαιπωρούσε πολύ […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: «Ο πατέρας μου δεν καιγόταν να με δει»

O Γεράσιμος Σκιαδαρέσης μίλησε με με αφοπλιστική ειλικρίνεια, για την απουσία του πατέρα του και τις σχέσεις τους μέσα στα χρόνια.

Διαβάστε το στο vita.gr

Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: «Ο πατέρας μου με ξαναθυμήθηκε πριν πεθάνει, δεν ήταν ότι καιγόταν να με δει»

“Δεν έκανε και καμία προσπάθεια και γι’ αυτό του είπα ασ’ το, μην το παιδεύεις”, αποκαλύπτει ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης. Στον καναπέ του Στούντιο 4 κάθισε το απόγευμα της Τρίτης ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης. Ο καταξιωμένος ηθοποιός μίλησε με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο για πολλά. Ο ίδιος, εξομολογήθηκε με αφοπλιστική ειλικρίνεια, για την απουσία […]

Διαβάστε το στο irafina.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο