Ρούλα Πισπιρίγκου από τη φυλακή: «Τα παιδιά μου ξέρουν τι μάνα είχαν», «ουδέν σχόλιον» για τον Μάνο
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ρούλα Πισπιρίγκου από τη φυλακή: «Τα παιδιά μου με ακούνε και ξέρουν τι μάνα είχαν, αδίκως είμαι μέσα»
Η Ρούλα Πισπιρίγκου που κατηγορείται για τη δολοφονία της μεγάλης της κόρης Τζωρτζίνας μιλάει μέσα από τη φυλακή - «Έχω χάσει 7 κιλά, αφού δεν πάει τίποτα κάτω» - «Δεν διαθέτω άλλη υπομονή για το μαρτύριο που περνάω»
Διαβάστε το στο Ρούλα Πισπιρίγκου από τη φυλακή: «Τα παιδιά μου με ακούνε και ξέρουν τι μάνα είχαν, αδίκως είμαι μέσα»
Εδωσε συνέντευξη μέσα από τη φυλακή – «Έχω χάσει 7 κιλά, αφού δεν πάει τίποτα κάτω» – «Δεν διαθέτω άλλη υπομονή για το μαρτύριο που περνάω» – «Δεν μπορώ να δεχτώ ότι δεν θα ανάψω φέτος τις λαμπάδες των παιδιών μου» – Πιο ξεκάθαρα τα πράγματα στην Ίριδα, δεν θα αργήσουν τα αποτελέσματα για τη […]
The post Ρούλα Πισπιρίγκου από τη φυλακή: «Τα παιδιά μου με ακούνε και ξέρουν τι μάνα είχαν, αδίκως είμαι μέσα» appeared first on Λόγια-Σταράτα.
Διαβάστε το στο logiastarata.grΞεσπά η Ρούλα Πισπιρίγκου μέσα από τη φυλακή: «Με παρουσιάζουν σαν ένα τέρας»
Συνέντευξη στο Star και τον δημοσιογράφο Γιώργο Σόμπολο έδωσε η Ρούλα Πισπιρίγκου μέσα από τη φυλακή. Η γυναίκα από την […]
The post Ξεσπά η Ρούλα Πισπιρίγκου μέσα από τη φυλακή: «Με παρουσιάζουν σαν ένα τέρας» appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.grΡούλα Πισπιρίγκου από τη φυλακή: «Ξέρω ότι με ακούνε τα παιδιά μου...» - Τι λέει για τον Μάνο Δασκαλάκη
Η Ρούλα Πισπιρίγκου που κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση της κόρης της, Τζωρτζίνας μιλάει μέσα από τη φυλακή.
Διαβάστε το στο real.grΣυνέντευξη Πισπιρίγκου από τον Κορυδαλλό: Ξέσπασε σε κλάματα, τι είπε για τον Μάνο
Από τις φυλακές, που όπως λέει… «αδίκως τη βάλανε», δηλώνει πως «δεν διαθέτει άλλη υπομονή για το μαρτύριο που περνάει», προσμένοντας «την άμεση αποφυλάκισή της, με τις ανάλογες νομικές ενέργειες των δικηγόρων της».
Διαβάστε το στο euro2day.grΗ Ρούλα Πισπιρίγκου μιλάει από τη φυλακή- Τι είπε ακόμα και για τον Πλεύρη
Ρούλα Πισπιρίγκου που κρατείται στις φυλακές Κορυδαλλού μίλησε για τα όσα βιώνει όλο αυτό το διάστημα.
Το άρθρο Η Ρούλα Πισπιρίγκου μιλάει από τη φυλακή- Τι είπε ακόμα και για τον Πλεύρη εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.
Διαβάστε το στο el.grΠισπιρίγκου από τη φυλακή: «Τα παιδιά μου με ακούνε και ξέρουν τι μάνα είχαν, αδίκως είμαι μέσα»
Λίγες μόνο μέρες μετά την ομόφωνη απόφαση εισαγγελέα και ανακρίτριας, η Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία κατηγορείται για τη δολοφονία της μεγάλης της κόρης Τζωρτζίνας, παραχώρησε συνέντευξη.
Διαβάστε το στο lykavitos.grΣυνέντευξη-Ρούλα Πισπιρίγκου από τη φυλακή: «Τα παιδιά μου ξέρουν τι μάνα είχαν» – Τι είπε για το Μάνο Δασκαλάκη
Για τα παιδιά της αλλά και για τον Μάνο Δασκαλάκη, μίλησε από τη φυλακή η Ρούλα Πισπιρίγκου
Διαβάστε το στο mononews.grΡούλα Πισπιρίγκου: "Τα παιδιά μου με ακούνε και ξέρουν τι μάνα είχαν"
"Δεν μπορώ να δεχτώ ότι δεν θα ανάψω φέτος τις λαμπάδες τους"
Διαβάστε το στο patrasevents.grΡούλα Πισπιρίγκου: «Τα παιδιά μου ξέρουν τι μάνα είχαν, ουδέν σχόλιον για τον Μάνο»
Ρούλα Πισπιρίγκου: «Τα παιδιά μου ξέρουν τι μάνα είχαν, ουδέν σχόλιον για τον Μάνο» Η Ρούλα Πισπιρίγκου μίλησε από τη φυλακή για τα παιδιά της αλλά και για τον Μάνο Δασκαλάκη Συνέντευξη στην εφημερίδα «Πελοπόννησος» παραχώρησε η Ρούλα Πισπιρίγκου από τις φυλακές Κορυδαλλού στις οποίες είναι προφυλακισμένη για τη δολοφονία της κόρης της Τζωρτζίνας Η Ρούλα Πισπιρίγκου υποστηρίζει ότι θα προχωρήσει το αίτημα αποφυλάκισης που θα […]
Διαβάστε το στο diaforetiko.grΡούλα Πισπιρίγκου από τη φυλακή: «Τα παιδιά μου με ακούνε και ξέρουν τι μάνα είχαν, αδίκως είμαι μέσα»
Λίγες μόνο μέρες μετά την ομόφωνη απόφαση ανακρίτριας και εισαγγελέα, η Ρούλα Πισπιρίγκου που κατηγορείται για τη δολοφονία της μεγάλης της κόρης Τζωρτζίνας, μιλάει στην εφημερίδα «Πελοπόννησος».
Από τις φυλακές, που όπως λέει… «αδίκως τη βάλανε», δηλώνει πως «δεν διαθέτει άλλη υπομονή για το μαρτύριο που περνάει», προσμένοντας «την άμεση αποφυλάκισή της, με τις ανάλογες νομικές ενέργειες των δικηγόρων της».
– Το αίτημα, επειδή δεν κατατέθηκε τη μέρα που αρχικά ειπώθηκε, θα προχωρήσει τελικά;
«Ναι, θα το κάνουμε. Αν και υπάρχει δυσκολία σε τεχνικούς συμβούλους που απαιτούνται. Με το ζόρι, αλλά θα γίνει. Είπε ο υπουργός Υγείας ότι θα κινηθεί νομικά αν δυσφημιστούν γιατροί και ξαφνικά μαζεύτηκαν
Διαβάστε το στο grtimes.grΡούλα Πισπιρίγκου από τη φυλακή: Τα παιδιά μου με ακούνε και ξέρουν τι μάνα είχαν, αδίκως είμαι μέσα
Λίγες μόνο μέρες μετά την ομόφωνη απόφαση ανακρίτριας και εισαγγελέα, η Ρούλα Πισπιρίγκου που κατηγορείται για τη δολοφονία της μεγάλης της κόρης Τζωρτζίνας, μιλάει στην εφημερίδα «Πελοπόννησος». Από τις φυλακές, που όπως λέει… «αδίκως τη βάλανε», δηλώνει πως «δεν διαθέτει άλλη υπομονή για το μαρτύριο που περνάει», προσμένοντας «την άμεση αποφυλάκισή της, με τις ανάλογες […]
The post Ρούλα Πισπιρίγκου από τη φυλακή: Τα παιδιά μου με ακούνε και ξέρουν τι μάνα είχαν, αδίκως είμαι μέσα appeared first on Empisteutiko.gr.
Διαβάστε το στο empisteutiko.gr