“Γούστο μου και καπέλο μου”! Η σκληρή απάντηση της Ρούλας Κορομηλά στη Βάνα Μπάρμπα
00:52 - 08/01/2020
Με ιδιαίτερα σκληρή γλώσσα μίλησε, το πρωί της Τρίτης στο “Ευτυχείτε”, η Βάνα Μπάρμπα για την Ρούλα Κορομηλά. Η γνωστή παρουσιάστρια, όμως, δεν άφησε την… επίθεση να πέσει κάτω και έδωσε τη δική της απάντησε, λίγες ώρες αργότερα, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. “Η Ρούλα είναι θρύλος αλλά με εκνεύρισε όταν μίλησε […]
Διαβάστε Περισσότερα στο irafina.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Η απάντηση της Ρούλας Κορομηλά στη Βάνα Μπάρμπα
«Γούστο μου και καπέλο μου. Δεν είμαι ο άνθρωπος που αδιαφορεί για τη γνώμη των άλλων», έγραψε η παρουσιάστρια
Διαβάστε το στο Η απάντηση της Ρούλας Κορομηλά στην επίθεση της Βάνας Μπάρμπα
Η Βάνα Μπάρμπα πέταξε το «καρφί» της στην Ρούλα Κορομηλά κατά τη διάρκεια συνέντευξής της στην εκπομπή «Ευτυχείτε».
«Η Ρούλα είναι θρύλος αλλά με εκνεύρισε...
Διαβάστε το στο govastileto.grΡούλα Κορομηλά: Η σκληρή απάντησή της στη Βάνα Μπάρμπα
ΕΛΛAΔΑ
Την απάντησή της μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram έδωσε η Ρούλα Κορομηλά στη Βάνα Μπάρμπα η οποία το πρωί της Τρίτης, μιλώντας στην εκπομπή «Ευτυχείτε» είχε πει τα εξής:
«Η Ρούλα είναι θρύλος αλλά με εκνεύρισε όταν μίλησε για τα νέα παιδιά. Στεναχωρήθηκα για την έλλειψη γενναιοδωρίας. Σίγουρα έχουν ένα άγχος παραπάνω αλλά, ρε φίλη, ξεχνάς το δικό σου άγχος; Όταν πηγαίναμε και κάναμε τις εκπομπές, μας έστηνες 100 ώρες να περιμένουμε στη γωνία να δούμε ποιο φως σου πάει περισσότερο. Αν μη τι άλλο τα νέα κορίτσια, που επίσης έχουν αυτό το άγχος, δεν τα κάνουν αυτά. Θα ήθελα την Ρούλα να είναι πιο γενναιόδωρη επειδή είναι χορτάτη».
Η Ρούλα Κορομηλά, φυσικά, δεν άφησε αναπάντ
Διαβάστε το στο topontiki.grΗ σκληρή απάντηση της Ρούλα Κορομηλά στη Βάνα Μπάρμπα
Με ιδιαίτερα σκληρή γλώσσα μίλησε, το πρωί της Τρίτης στο “Ευτυχείτε”, η Βάνα Μπάρμπα για την Ρούλα Κορομηλά. Η γνωστή παρουσιάστρια, όμως, δεν άφησε την… επίθεση να πέσει κάτω και έδωσε τη δική της απάντηση, λίγες ώρες αργότερα, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Δείτε επίσης Αλλαγή που σκοτώνει: Τη νέα Ειρήνη Καζαριάν 1,5 […]
Η σκληρή απάντηση της Ρούλα Κορομηλά στη Βάνα Μπάρμπα - Διαβάστε περισσότερα στο Daddy-Cool.gr.
Διαβάστε το στο daddy-cool.gr