Η Ρούλα Πισπιρίγκου μιλάει μέσα από τη φυλακή: «Δεν περίμενα ότι τα πράγματα θα φτάνανε εδώ που φτάσανε»
10:04 - 13/04/2022
Στην εφημερίδα «Πελοπόνησσος» και τον αρχισυντάκτη Tριανταφυλλόπουλο η Ρούλα Πισπιρίγκου. Η κατηγορούμενη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ό,τι αφορά τον θάνατο της μεγάλης της κόρης Τζωρτζίνας, η 33χρονη τόνισε πως «δεν διαθέτει άλλη υπομονή για το μαρτύριο που περνάει», προσμένοντας «την άμεση αποφυλάκισή της, με τις ανάλογες νομικές ενέργειες των δικηγόρων της». Μάλιστα με αφορμή […]
The post Η Ρούλα Πισπιρίγκου μιλάει μέσα από τη φυλακή: «Δεν περίμενα ότι τα πράγματα θα φτάνανε εδώ που φτάσανε» appeared first on OK.
Διαβάστε Περισσότερα στο okmag.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ρούλα Πισπιρίγκου: Για πρώτη φορά μιλά μέσα από τη φυλακή – «Δεν βρίσκω να έχω κάνει κακό στα παιδιά, δεν θα αποδειχθεί τίποτα»
Η ίδια αναφέρθηκε στον Μάνο Δασκαλάκη και επέμεινε ότι είναι αθώα. «Οι σκέψεις μου είναι πάντα στα παιδιά μου» τόνισε η 33χρονη μητέρα που μίλησε, μέσα από τη φυλακή, στην εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα, στο Star. «Δεν φανταζόμουν ποτέ ότι από εκείνη την ημέρα θα γίνεται όλο αυτό το πράγμα, να με κατηγορούν για […]
The post Ρούλα Πισπιρίγκου: Για πρώτη φορά μιλά μέσα από τη φυλακή – «Δεν βρίσκω να έχω κάνει κακό στα παιδιά, δεν θα αποδειχθεί τίποτα» appeared first on Λόγια-Σταράτα.
Διαβάστε το στο logiastarata.gr