Η τρομακτική έκφραση στα μάτια του Mάνου Δασκαλάκη και η ομοιότητα με τη Ρούλα Πισπιρίγκου

15:08 - 13/04/2022

Η τρομακτική έκφραση στα μάτια του Mάνου Δασκαλάκη και η ομοιότητα με τη Ρούλα Πισπιρίγκου Απίστευτο ε; Κι όμως. Ακόμα και όταν αναφέρθηκε στη ζωγραφιά της Τζωρτζίνας με τα τρία αγγελάκια δεν κατάφερε να κλάψει. Βράχνιασε έπιασε το πρόσωπό του αλλά δε λύγισε, όπως είδαμε στα κοντινά πλάνα της εκπομπής Φως στο Τούνελ. Ίσως, είναι […]

Διαβάστε Περισσότερα στο diaforetiko.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Πάτρα: «Προσοχή σε μια λεπτομέρεια που είπε ο Μάνος Δασκαλάκης» – Τι λέει ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου

Η Ρούλα Πισπιρίγκου παραμένει στη φυλακή και ο δικηγόρος που την εκπροσωπεί ετοιμάζει το αίτημα αποφυλάκισης. Τι είπε για τον Μάνο Δασκαλάκη και συνολικά για την υπόθεση με τα τρία αδικοχαμένα παιδιά από την Πάτρα… Η Ρούλα Πισπιρίγκου βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τους δικηγόρους που την εκπροσωπούν και κυρίως με τον Όθωνα Παπαδόπουλο, που ... Περισσότερα To άρθρο Πάτρα: «Προσοχή σε μια λεπτομέρεια που είπε ο Μάνος Δασκαλάκης» – Τι λέει ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο

Πάτρα: Τα άγνωστα λόγια του Μάνου Δασκαλάκη για την Ρούλα Πισπιρίγκου μπροστά στον Απόστολο Λύτρα

Νέα στοιχεία για τις κινήσεις, τις σκέψεις και τους διαλόγους που είχαν οι γονείς των αδικοχαμένων παιδιών από την Πάτρα. Τι έλεγε ο Μάνος Δασκαλάκης μπροστά στην Ρούλα Πισπιρίγκου και τον Απόστολο Λύτρα… Ο Απόστολος Λύτρας εκπροσωπούσε τόσο την Ρούλα Πισπιρίγκου όσο και τον Μάνο Δασκαλάκη, πριν τις αποκαλύψεις για την κεταμίνη. Είχε ταξιδέψει στην ... Περισσότερα To άρθρο Πάτρα: Τα άγνωστα λόγια του Μάνου Δασκαλάκη για την Ρούλα Πισπιρίγκου μπροστά στον Απόστολο Λύτρα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο

Πάτρα: Η φράση του Μάνου Δασκαλάκη που «ξεσήκωσε» τον δικηγόρο της Ρούλας Πισπιρίγκου

Τι είπε για το αίτημα αποφυλάκισης της πελάτισσάς του

Διαβάστε το στο tanea.gr

Πάτρα: Η φράση του Μάνου Δασκαλάκη που «ξεσήκωσε» τον δικηγόρο της Ρούλας Πισπιρίγκου

Τι είπε για το αίτημα αποφυλάκισης της πελάτισσάς του

Διαβάστε το στο tovima
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ diaforetiko.gr

Παναγιώτης Πετράκης: «Πιστεύω πολύ στον Χριστό κι εκεί εναποθέτω όλες μου τις ελπίδες»

Ο άντρας μου, μου κάνει παρατήρηση αν μια μέρα δεν βαφτώ. Τί να κάνω;

Γιος Παναγιώτη Φασούλα – Κέρδισε τον καρκίνο, έκλεισε τα 22, και είναι ολόιδιος ο μπαμπάς του

Πουλάνε σαν τρελά: Ανάρπαστα έγιναν τα πλαστικά καλαμάκια σε πανηγύρι

Έξαλλη η Μαρία Ιωαννίδου με την Google : «Μου προσθέτει 15 χρόνια. Εγώ νομίζω ότι μικροδείχνω, τουλάχιστον 10 χρόνια κάτω»

H Ιωάννα είναι 26 χρονών και είναι η νέα δασκάλα των Αρκιών που διδάσκει στον μοναδικό μαθητή