Άναυδος ο Αντώνης Κανάκης: «Όταν έφτασε αυτό το βίντεο στα χέρια μας, δεν μπορούσα να πιστέψω στα μάτια μου»

21:18 - 13/04/2022

Με το βίντεο της τηλεδιάσκεψης λιμενικών, που θέλησαν να κάνουν πλάκα με το έγκλημα στα Γλυκά Νερά και τη δολοφονία […] The post Άναυδος ο Αντώνης Κανάκης: «Όταν έφτασε αυτό το βίντεο στα χέρια μας, δεν μπορούσα να πιστέψω στα μάτια μου» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

«Άφωνος» ο Αντώνης Κανάκης: «Όταν έφτασε αυτό το βίντεο της τηλεδιάσκεψης λιμενικών στα χέρια μας, δεν πίστευα στα μάτια μου»

«Όταν έφτασε αυτό το βίντεο στα χέρια μας, δεν μπορούσα να πιστέψω στα μάτια και στα αυτιά μου. Τι άλλο πρέπει να γίνει; Δεν θα πιστέψετε αυτά τα αστειάκια που λένε και κάνουν, χρησιμοποιώντας αναφορές στη δολοφονία της Καρολάιν… Δεν μου λέτε ρε εσείς έχετε χαζέψει; Τι είναι αυτά τα πράγματα; Πόσες γυναικοκτονίες πρέπει ακόμα […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Άναυδος ο Αντώνης Κανάκης: «Όταν έφτασε αυτό το βίντεο στα χέρια μας, δεν μπορούσα να πιστέψω στα μάτια μου»

“Πραγματικά σοκαριστικό… Η ρίζα του προβλήματος βρίσκεται πολύ βαθιά και πρέπει να ασχοληθούμε πολύ πιο σοβαρά με αυτήν την ιστορία” ανέφερε ο Αντώνης Κανάκης. Με το βίντεο της τηλεδιάσκεψης λιμενικών, που θέλησαν να κάνουν πλάκα με το έγκλημα στα Γλυκά Νερά και τη δολοφονία της Καρολάιν, ασχολήθηκε ο Αντώνης Κανάκης μέσα από το Ράδιο Αρβύλα […]

Διαβάστε το στο dete.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο