Γλυκά Νερά: «Να σαπίσει στη φυλακή ο Μπάμπης, αντέγραψε την περιπέτειά μου για να γλιτώσει»
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Γλυκά Νερά: «Να σαπίσει στη φυλακή ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος» – «Έχει μετανιώσει»
Εξοργισμένος από το γεγονός πως ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος οικειοποιήθηκε τη ληστεία που είχε γίνει σε βάρος για να δικαιολογήσει τη δολοφονία της Κάρολαϊν στα Γλυκά Νερά δηλώνει ο πρώην εκπαιδευτής του, Σωτήρης Παπανικόλας. Και εύχεται να σαπίσει στη φυλακή. «Ο Μπάμπης είναι άκαρδος και θα έπρεπε να ντρέπεται που έκλεψε την ιστορία μου. Αισθάνομαι πληγωμένος ... Περισσότερα
To άρθρο Γλυκά Νερά: «Να σαπίσει στη φυλακή ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος» – «Έχει μετανιώσει» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο Γλυκά Νερά: «Να σαπίσει στη φυλακή ο Μπάμπης, αντέγραψε την περιπέτειά μου για να γλιτώσει»
O πρώην εκπαιδευτής του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου μίλησε για τη δολοφονία στα Γλυκά Νερά
Διαβάστε το στο Γλυκά Νερά: «Να σαπίσει στη φυλακή ο Μπάμπης, αντέγραψε την περιπέτειά μου για να μην καταδικαστεί»
Οργισμένος για το άγριο έγκλημα που διέπραξε ο 33χρονος πιλότος Μπάμπης Αναγνωστόπουλος είναι ο πρώην εκπαιδευτής του, Σωτήρης Παπανικόλας. Περισσότερα...
Διαβάστε το στο Cnn.gr