Μάνος Δασκαλάκης: Ποια είναι η νέα σύντροφός του και πόσο καιρό είναι μαζί;
12:36 - 14/04/2022
Η Ρούλα Πισπιρίγκου και ο Μάνος Δασκαλάκης βρίσκονται πλέον απέναντι, σχετικά με την υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών τους. […]
The post Μάνος Δασκαλάκης: Ποια είναι η νέα σύντροφός του και πόσο καιρό είναι μαζί; appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μάνος Δασκαλάκης: Είναι έγκυος η νέα σύντροφός του; – «Δεν μπορώ να σου πω φίλε τίποτα» (vid)
Τι γνωρίζετε για τη νέα σύντροφο του Μάνου; Είναι με μια κοπέλα στην Αθήνα και περιμένει και παιδάκια. Ο ίδιος σας το παραδέχτηκε; Όχι, δεν μου το έχει παραδεχτεί, του το έχω αναφέρει και μου έχει πει ότι δεν μπορώ να απαντήσω, αυτό. Πλέον δεν μου απαντάει ο Μάνος στα μηνύματα. Από πότε έχει να […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΜάνος Δασκαλάκης: Έγκυος η σύντροφός του; – Τι αποκαλύπτει φίλος του
Μία μαρτυρία «βόμβα» έφερε στο φως της δημοσιότητας το Πρωινό, το πρωί της Παρασκευής 15/4. Φίλος
To άρθρο Μάνος Δασκαλάκης: Έγκυος η σύντροφός του; – Τι αποκαλύπτει φίλος του δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΑποκάλυψη για Μάνο Δασκαλάκη: Ποια είναι η νέα σύντροφός του και πόσο καιρό είναι μαζί;
Μάνος Δασκαλάκης: Μετά τις δηλώσεις που έκανε η Ρούλα Πισπιρίγκου για την σύντροφο του εν [...]
The post Αποκάλυψη για Μάνο Δασκαλάκη: Ποια είναι η νέα σύντροφός του και πόσο καιρό είναι μαζί; appeared first on Το Μάτι.
Διαβάστε το στο tomati.gr