Η απάντηση της Ρούλας Κορομηλά στα «βέλη» της Βάνας Μπάρμπα: «Γούστο μου και καπέλο μου» (φωτο)
07:40 - 08/01/2020
Από ότι φαίνεται μια νέα κόντρα ξεκίνησε στη show biz με πρωταγωνίστριες τη Βάνα Μπάρμπα και τη Ρούλα Κορομηλά. Χθες λοιπόν η ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή της Κατερίνας Κανούργιου και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε η παρουσιάστρια στον Νίκο Χατζηνικολάου και δεν έκρυψε την ενόχλησή της.
«Δεν την είδα όλη. Η Ρούλα είναι θρύλος αλλά με εκνεύρισε και στεναχωρήθηκα για την έλλειψη γενναιοδωρίας που είχε για τα νέα παιδιά. Σίγουρα έχουν ένα άγχος παραπάνω αλλά, ρε φίλη, ξεχνάς το δικό σου άγχος; Όταν πηγαίναμε και κάναμε τις εκπομπές, μας έστηνες 100 ώρες να περιμένουμε στη γωνία να δούμε ποιο φως σου πάει περισσότερο. Αν μη τι άλλο τα νέα κορίτσια, που επίσης έχουν α
Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ρούλα Κορομηλά: «Γούστο μου και καπέλο μου!»
Η νέα κόντρα με πρωταγωνίστριες της Ρούλα Κορομηλά και την Βάνα Μπάρμπα μόλις ξεκίνησε!
Διαβάστε το στο Ρούλα Κορομηλά για δηλώσεις Βάνας Μπάρμπα: Γούστο μου και… καπέλο μου
Το πρώτο «κατινάζ» της χρονιάς ξεκινάει με την κόντρα της Βάνας Μπάρμπα με την Ρούλα Κορομηλά.
Διαβάστε το στο thebest.grΈξαλλη η Κορομηλά με τη Μπάρμπα: Γούστο μου και καπέλο μου
«Μας έστηνες 100 ώρες να περιμένουμε στις εκπομπές σου» - «Γούστο μου και καπέλο μου»
Διαβάστε το στο thetoc.grΚορομηλά για Βάνα Μπάρμπα: «Γούστο μου και καπέλο μου»!(photo)
Η απάντηση της Ρούλας Κορομηλά στην Βάνα Μπάρμπα. Διαβάστε περισσότερα pasmina.gr
The post Κορομηλά για Βάνα Μπάρμπα: «Γούστο μου και καπέλο μου»!(photo) appeared first on CrashOnline.gr | Η Online έκδοση του περιοδικού CRASH!.
Διαβάστε το στο crashonline.grΡούλα Κορομηλά: «Γούστο μου και καπέλο μου!»
Η νέα κόντρα με πρωταγωνίστριες της Ρούλα Κορομηλά και την Βάνα Μπάρμπα μόλις ξεκίνησε!
Διαβάστε το στο vita.grΗ Ρούλα Κορομηλά επιστρέφει τα “βέλη” στη Βάνα Μπάρμπα: «Γούστο μου και καπέλο μου»
Η Ρούλα Κορομηλά απάντησε μέσω instagram στη Βάνα Μπάρμπα η οποία είπε για εκείνη στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου με αφορμή την πρόσφατη συνέντευξή της στον Νίκο Χατζηνικολάου: «Δεν είδα όλη την συνέντευξη. Η Ρούλα είναι θρύλος αλλά με εκνεύρισε όταν μίλησε για τα νέα παιδιά» είπε η γνωστή ηθοποιός και συνέχισε: «Στεναχωρήθηκα για την […]
Διαβάστε το στο makeleio.gr