Τένις-Monte Carlo Masters: Τσιτσιπάς: «Ήξερα ότι έπρεπε να είμαι σε εγρήγορση»

18:46 - 14/04/2022

Ο 23χρονος έχει κατακτήσει επτά τίτλους σε επίπεδο τουρνέ στην καριέρα του, αλλά δεν έχει σηκώσει τρόπαιο από τη Λυών τον περασμένο Μάιο. Το άρθρο Τένις-Monte Carlo Masters: Τσιτσιπάς: «Ήξερα ότι έπρεπε να είμαι σε εγρήγορση» εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.

Διαβάστε Περισσότερα στο el.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Τσιτσιπάς: «Ήξερα ότι έπρεπε να είμαι σε εγρήγορση»

O Στέφανος Τσιτσιπάς συνεχίζει την υπεράσπιση του τίτλου του στο Monte-Carlo Masters, αφού σήμερα στην αναμέτρηση για τον 3ο γύρο της διοργάνωσης...

Διαβάστε το στο Zougla

Τσιτσιπάς: «Ήξερα ότι έπρεπε να είμαι σε εγρήγορση»

Τσιτσιπάς: «Ήξερα ότι έπρεπε να είμαι σε εγρήγορση» 14/04/2022 O Στέφανος Τσιτσιπάς συνεχίζει την υπεράσπιση του τίτλου του στο Rolex Monte-Carlo Masters, αφού σήμερα στην αναμέτρηση για τον 3ο γύρο της διοργάνωσης, επικράτησε του Σέρβου Λάσλο Τζέρε με 7-5, 7-6 (1) σε 1 ώρα και 53 λεπτά, και προκρίθηκε στα προημιτελικά. «Ήξερα ότι έπρεπε να είμαι σε εγρήγορση. Είναι ένας τενίστας (σ.σ: ο Τζέρε) που αγωνίζεται πολύ καλά στο χώμα. Παραμένει συνεπής και έπρεπε πραγματικά να δουλέψω σκληρά για αυτή τη νίκη. Ήταν σημαντικό να κάνω ένα καλό δυναμικό ξεκίνημα στο τάι μπρέικ και να παραμείνω στα ράλι και να εκμεταλλευτώ τις ευκαιρίες μου όταν εμφανίστηκαν», είπε ο

Διαβάστε το στο filathlos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ el.gr

Κολομβία: Οι αντάρτες του ELN κηρύσσουν μονομερή κατάπαυση του πυρός τα Χριστούγεννα

Δολοφόνησαν ακόμα έναν Ρώσο Στρατηγό στη Μόσχα – ΒΙΝΤΕΟ

Σε ποιά σημεία της Δυτικής Ελλάδας υπάρχουν τα μεγαλύτερα αγροτικά μπλόκα

Super League: Τα χθεσινά παιχνίδια έφεραν αλλαγή συσχετισμών στην κορυφή

Κυβέρνηση για αγρότες: Κανένα αίτημα που αντιβαίνει στις δημοσιονομικές δυνατότητες δεν μπορεί να γίνει αποδεκτό

Δυτ. Μακεδονία: Σε 24ωρο αποκλεισμό η Μπάρα Σιάτιστας -Από παρακαμπτήριο ΙΧ και λεωφορεία