Σμαράγδα Καρύδη: Δεν έκανα παιδιά γιατί θα γινόμουν σκλάβα του παιδιού και θα τα άφηνα όλα πίσω

03:02 - 15/04/2022

Καλεσμένη του Νίκου Χατζηνικολάου στην εκπομπή Ενώπιος Ενωπίω της Πέμπτης (14/4) ήταν η Σμαράγδα Καρύδη. Η αγαπημένη ηθοποιός, σκηνοθέτης, παρουσιάστρια δηλώνει από μικρή λίγο τρολ και το απέδειξε εκ νέου. Φοβιτσιάρα και ντροπαλή, όπως εξομολογήθηκε ότι είναι της αρέσει μεν να προσέχει την εικόνα της, αλλά δεν έχει εμμονή με αυτή. Η υποκριτική είναι μία τέχνη που κατάλαβε ότι θα υπηρετήσει από πολύ νωρίς χάρη στους γονείς της, χαράζοντας, ωστόσο, την δική της πετυχημένη πορεία σε αυτή μακριά από τη σκιά τους. «Ήξερα πάντα ότι το έχω με την υποκριτική, αλλά ήμουν τόσο φοβισμένη που δεν μπορούσα να το εκφράσω, φοβόμουν την απόρριψη και την αποτυχία». «Ήξερα ότι θέλω να γίνω ηθοποιός, ότι αυ

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Σμαράγδα Καρύδη: Δεν βρήκα γιατί να κάνω γάμο, δεν έγινα μητέρα γιατί θα γινόμουν σκλάβα του παιδιού

Η Σμαράγδα Καρύδη μίλησε για την καριέρα της αλλά και τις επιλογές της προσωπικής της ζωής όσον αφορά τον γάμο…Περισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Σμ. Καρύδη: "Δεν έγινα μητέρα γιατί θα γινόμουν σκλάβα του παιδιού"

Έχοντας καταλάβει ήδη από το σχολείο ότι μπορεί να φέρει το γέλιο στις ζωές των άλλων, η Σμαράγδα Καρύδη αυτοαποκαλέστηκε "τρολ", ωστόσο παραδέχθηκε ότι το γεγονός πως οι γονείς της ήταν και οι δυο ηθοποιοί δεν τη βοήθησε να "ξεδιπλωθεί" και η ίδια στον χώρο της υποκριτικής, αλλά αντίθετα αισθανόταν πάντα ένα βάρος.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Σμαράγδα Καρύδη: Δεν έγινα μητέρα επειδή θα γινόμουν σκλάβα του παιδιού και θα άφηνα όλη μου τη ζωή πίσω

Η ηθοποιός μίλησε για την καριέρα της στην υποκριτική, ενώ εξήγησε τους λόγους για τους οποίους δεν την ενδιαφέρει να παντρευτεί και να κάνει παιδιά. Μιλώντας για την εξωτερική της εμφάνιση η ηθοποιός είπε: «Η εικόνα μου με ενδιέφερε πάντα, όσο όσο… Κάνω μια δουλειά που έχει σχέση με την εικόνα, φωτογραφίζομαι, θέλω να είμαι […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Σμαράγδα Καρύδη: Δεν έγινα μητέρα για να μην γίνω σκλάβα του παιδιού μου και αφήσω όλη μου τη ζωή πίσω

Η Σμαράγδα Καρύδη απορρίπτει κατηγορηματικά τον γάμο και τα παιδιά.

Διαβάστε το στο thetoc.gr

Σμαράγδα Καρύδη: «Δεν έγινα μητέρα επειδή θα γινόμουν σκλάβα του παιδιού και θα άφηνα όλη μου τη ζωή πίσω»

Τον λόγο που δεν την ενδιέφερε να παντρευτεί και να κάνει παιδιά εξήγησε η Σμαράγδα Καρύδη στο «Ενώπιος Ενωπίω» και τον Νίκο Χατζηνικολάου το βράδυ της Πέμπτης (14/4), ενώ αναφέρθηκε και στο γιατί δεν κάνει περιοδείες τα καλοκαίρια. Το άρθρο Σμαράγδα Καρύδη: «Δεν έγινα μητέρα επειδή θα γινόμουν σκλάβα του παιδιού και θα άφηνα όλη μου τη ζωή πίσω» εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.

Διαβάστε το στο el.gr

Η Σμαραγδα Καρυδη απάντησε στον Νίκο Χατζηνικολαου: Δεν έγινα μητέρα γιατί θα γινόμουν σκλάβα του παιδιού και θα άφηνα όλη μου τη ζωή πίσω

Έχω ζήσει τη ζωή που με ικανοποίησε, έχω ζήσει όσο ήθελα, δεν έχω παράπονα. Ούτε εργασιομανής είμαι, παρ’ όλο που δεν ξέρω πως έχει περάσει αυτό και βρήκα μία ισορροπία και στη ζωή και στη δουλειά μου. Ο γάμος ήταν κάτι που δεν με ενδιέφερε. Μπορεί να ήταν και ότι η επισημοποίηση και η επισφράγηση […] Η Σμαραγδα Καρυδη απάντησε στον Νίκο Χατζηνικολαου: Δεν έγινα μητέρα γιατί θα γινόμουν σκλάβα του παιδιού και θα άφηνα όλη μου τη ζωή πίσω - olympia

Διαβάστε το στο olympia.gr

Σμαράγδα Καρύδη: «Δεν έκανα παιδιά γιατί θα γινόμουν σκλάβα και θα τα άφηνα όλα πίσω»

Σμαράγδα Καρύδη: «Έχω ζήσει τη ζωή που με ικανοποίησε. Έχω ζήσει όσα ήθελα. Δεν έχω παράπονα. Βρήκα την ισορροπία».

Διαβάστε το στο neolaia.gr

Σ. Καρύδη: «Δεν έγινα μητέρα για να μην γίνω σκλάβα του παιδιού μου και αφήσω όλη μου τη ζωή πίσω»

Σ. Καρύδη: «Δεν έγινα μητέρα για να μην γίνω σκλάβα του παιδιού μου και αφήσω όλη μου τη ζωή πίσω» Η Σμαράγδα Καρύδη ήταν καλεσμένη στο πλατό του “Ενώπιος Ενωπίω” με τον Νίκο Χατζηνικολάου σε μια εκ βαθέων συνέντευξη. Μεταξύ άλλων η ηθοποιός αναφέρθηκε στην δουλειά της, τον ρόλο της στο Παρά Πέντε και τον λόγο που […]

Διαβάστε το στο diaforetiko.gr

Σμαράγδα Καρύδη: «Δεν έγινα μητέρα επειδή θα γινόμουν σκλάβα του παιδιού»

Το κουβάρι της ζωής της ξετύλιξε η Σμαράγδα Καρύδη στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου. Η ηθοποιός [...] The post Σμαράγδα Καρύδη: «Δεν έγινα μητέρα επειδή θα γινόμουν σκλάβα του παιδιού» appeared first on Το Μάτι.

Διαβάστε το στο tomati.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Δύο σεισμικές δονήσεις 2,9 και 2,7 Ρίχτερ βορειοανατολικά της Ραφήνας – Με διαφορά 7 λεπτών

Επιδρομή drones της Ουκρανίας προκάλεσε ζημιά σε δυο πλοία στη νότια Ρωσία

Τυρόπιτα στην τοστιέρα με κίτρινα τυριά

Καραμελωμένο κοτόπουλο

Ώρα αποφάσεων στον Παναθηναϊκό – Να «θυσιαστούν» Σιώπης, Μπακασέτας και 12 μεταγραφές!

Η υπουργός Παιδείας, Σοφία Ζαχαράκη στη Λαμία: Εγκαινιάζει το κέντρο Καινοτομίας