Βούλα Πατουλίδου: «Μου έξυσαν όλο το πρόσωπο, αιμορραγούσα συνεχώς» – Σοκαριστική εξομολόγηση
11:20 - 15/04/2022
Η Βούλα Πατουλίδου μίλησε στο Down Town Κύπρου και έκανε μια σπάνια αποκάλυψη για τις επεμβάσεις
To άρθρο Βούλα Πατουλίδου: «Μου έξυσαν όλο το πρόσωπο, αιμορραγούσα συνεχώς» – Σοκαριστική εξομολόγηση δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Βούλα Πατουλίδου για πλαστικές: «Μου έξυσαν όλο το δέρμα του προσώπου, πονούσα και αιμορραγούσα»
«Είναι δυνατόν να χαιρόμουν που με έλεγαν σπυριάρα ή ότι έχω ξεφύγει από τα όρια του γυναικείου προτύπου;», λέει η χρυσή Ολυμπιονίκης
Διαβάστε το στο Βούλα Πατουλίδου για πλαστικές: «Μου έξυσαν όλο το πρόσωπο, αιμορραγούσα για ημέρες»
Θυμάμαι έλεγα στον γιατρό: “Είσαι σίγουρος ότι θα ξαναβγώ στο κόσμο;”» μετέφερε η κα Πατουλίδου.
Διαβάστε το στο Η εξομολόγηση της Βούλας Πατουλίδου: «Μου έξυσαν όλο το πρόσωπο, αιμορραγούσα συνεχώς»
Συνέντευξη στο περιοδικό Down Town Κύπρου παραχώρησε η Βούλα Πατουλίδου, η οποία αναφέρθηκε στις αισθητικές επεμβάσεις που έχει κάνει στο πρόσωπό της...
Διαβάστε το στο govastileto.grΣυγκλονίζει η Βούλα Πατουλίδου: «Μου έξυσαν όλο το πρόσωπο, αιμορραγούσα συνεχώς»
Η Βούλα Πατουλίδου μίλησε ανοιχτά για τις επεμβάσεις που έχει κάνει στο πρόσωπό της, για το bullying που δέχτηκε για την εμφάνισή της και την πλαστική που έκανε!Περισσότερα...
Διαβάστε το στο queen.grΣυγκλονίζει η Βούλα Πατουλίδου: «Μου έξυσαν όλο το πρόσωπο, αιμορραγούσα συνεχώς»
Η Βούλα Πατουλίδου μίλησε ανοιχτά για τις επεμβάσεις που έχει…
Διαβάστε το στο onsports.gr