Η Εριέττα Κούρκουλου σε μια προσωπική εξομολόγηση: «Η γέννα μου δεν ήταν όπως ακριβώς την είχα σχεδιάσει…»

16:16 - 15/04/2022

Μία από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής της βιώνει η Εριέττα Κούρκουλου, η οποία εδώ To άρθρο Η Εριέττα Κούρκουλου σε μια προσωπική εξομολόγηση: «Η γέννα μου δεν ήταν όπως ακριβώς την είχα σχεδιάσει…» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Εριέττα Κούρκουλου: Η γέννα μου δεν ήταν όπως ακριβώς την είχα σχεδιάσει

Η Εριέττα Κούρκουλου πλέει σε πελάγη ευτυχίας, καθώς έγινε μαμά για πρώτη φορά και με ανάρτηση που έκανε στο Instagram, αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετώπισε στην εγκυμοσύνη της και συγκεκριμένα την ώρα που έφερνε στο κόσμο τον καρπό του έρωτα της με τον Βύρωνα Βασιλειάδη Η κόρη της Μαριάννας Λάτση και του Νίκου Κούρκουλου σημείωσε ότι «στην Ελλάδα, ελάχιστοι άνθρωποι δίνουν βάση στην εμπειρία της γέννας. Εγώ, από την αρχή της εγκυμοσύνης μου, άρχισα να ψάχνομαι. Θεωρούσα πάντα, ότι από την στιγμή που προετοιμαζόμαστε για τα περισσότερα σημαντικά γεγονότα της ζωής μας, όπως ο γάμος ή η βάπτιση, ήταν τρελό να μην προετοιμαζόμαστε για την ημέρα που θα μας αλλάξει την ζωή για πάντα. Η κ

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Πώς να φροντίσεις το σώμα σου στις διακοπές για να νιώθεις φρέσκια, λαμπερή και ακαταμάχητη κάτω από τον ήλιο!

Φαίη Σκόρδα: Παραμένει στην Αθήνα μετά το τέλος της εκπομπής της – Έτσι πέρασε την Κυριακή της

Ιωάννα Μαλέσκου: Ποζάρει με το μπικίνι της και οι κοιλιακοί της κόβουν την ανάσα

Weekly Style: Νέα εβδομάδα, νέο mood- αρκεί να δεις τα basics με άλλο μάτι

Big Brother: Η συγκίνηση του Γιώργου Αντωνιάδη όταν είδε τη μητέρα του μετά από τρεις μήνες

Ευγενία Σαμαρά: Το ταξίδι της στη Σρι Λάνκα μόλις ξεκίνησε – Αυτό είναι το πρόσωπο που επέλεξε για συνταξιδιώτη της