Παύλος Σταματόπουλος: «Έχω μετανιώσει για συνεργασία, πέρασα δύσκολα»
00:28 - 16/04/2022
Ο Παύλος Σταματόπουλος πέρασε από το εξομολογητήριο του After Dark με τον Θέμη Γεωργαντά κι απάντησε σε «καυτές» ερωτήσεις. Ανάμεσα […]
The post Παύλος Σταματόπουλος: «Έχω μετανιώσει για συνεργασία, πέρασα δύσκολα» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
After Dark – Παύλος Σταματόπουλος: Έχω μετανιώσει για συνεργασία, πέρασα δύσκολα
Ο Παύλος Σταματόπουλος πέρασε το βράδυ της Παρασκευής (15/4) από το εξομολογητήριο του «After Dark» με τον Θέμη Γεωργαντά κι απάντησε στις πιο «πικάντικες» ερωτήσεις. Ανάμεσα σε αυτές ήταν κι αν έχει μετανιώσει για κάποια συνεργασία του στην τηλεόραση. «Για συνεργασία μου έχω μετανιώσει γιατί έτσι κι αλλιώς δεν ήθελα από την αρχή. Πέρασα δύσκολα εγώ, δεν μου έκανε τίποτα ο άνθρωπος αλλά έχω μετανιώσει» ανέφερε ο Παύλος Σταματόπουλος. «Φυσικά δεν θα σου πω το πρόσωπο γιατί μπορεί αύριο μεθαύριο να το συναντήσω ξανά και να δουλέψω. Άμα ψωμολυσσάω, πώς θα ζήσω;» πρόσθεσε με χιούμορ ο Παύλος Σταματόπουλος. Όπως είπε είναι ισχυρογνώμων και δεν ζητάει συγγνώμη ακόμη και αν έχει κάνει λάθος. Η π
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΠαύλος Σταματόπουλος: «Για συνεργασία μου έχω μετανιώσει, δεν την ήθελα από την αρχή»
Στο εξομολογητήριο του «After Dark» βρέθηκε καλεσμένος το βράδυ της Παρασκευής ο Παύλος Σταματόπουλος, απαντώντας στις hot ερωτήσεις του Θέμη...
Διαβάστε το στο govastileto.grΠαύλος Σταματόπουλος: «Για συνεργασία μου έχω μετανιώσει γιατί έτσι κι αλλιώς δεν ήθελα από την αρχή»
«Για συνεργασία μου έχω μετανιώσει γιατί έτσι κι αλλιώς δεν ήθελα από την αρχή. Πέρασα δύσκολα εγώ, δεν μου έκανε τίποτα ο άνθρωπος αλλά έχω μετανιώσει» ανέφερε ο Παύλος Σταματόπουλος. «Φυσικά δεν θα σου πω το πρόσωπο γιατί μπορεί αύριο μεθαύριο να το συναντήσω ξανά και να δουλέψω. Άμα ψωμολυσσάω, πώς θα ζήσω;» πρόσθεσε με […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΠαύλος Σταματόπουλος: «Έχω μετανιώσει για συνεργασία, πέρασα δύσκολα»
Ο Παύλος Σταματόπουλος πέρασε το βράδυ της Παρασκευής από το εξομολογητήριο του «After Dark» με τον
To άρθρο Παύλος Σταματόπουλος: «Έχω μετανιώσει για συνεργασία, πέρασα δύσκολα» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.gr