Όλγα Κεφαλογιάννη: «Είναι μεγάλος πόνος όταν επιδιώκεις να έρθει ένα παιδί και δεν έρχεται. Έχω κλάψει πάρα πολύ για αυτό»
08:00 - 16/04/2022
Η Όλγα Κεφαλογιάννη είναι εδώ και επτά μήνες μια ευτυχισμένη μητέρα. Τα δίδυμα παιδιά που έχει αποκτήσει με τον Μίνω Μάτσα έφεραν την πιο γλυκιά ανατροπή στη ζωή της και μιλώντας στο περιοδικό ΟΚ! μοιράζεται τα συναισθήματά της και τις σκέψειςτης. Η καριέρα και η πολιτική, που είναι στόχοι απαιτητικοί και χρονοβόροι, έπαιξαν ρόλο στο […]
The post Όλγα Κεφαλογιάννη: «Είναι μεγάλος πόνος όταν επιδιώκεις να έρθει ένα παιδί και δεν έρχεται. Έχω κλάψει πάρα πολύ για αυτό» appeared first on OK.
Διαβάστε Περισσότερα στο okmag.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Όλγα Κεφαλογιάννη: «Είναι μεγάλη απογοήτευση και πόνος, όταν επιδιώκεις να κάνεις παιδί και δεν ερχεται»
Η πολιτικός μίλησε για τη μητρότητα, τις δυσκολίες που αντιμετώπισε μέχρι να αποκτήσει παιδιά και έστειλε ένα μήνυμα σε όλες τις γυναίκες
Διαβάστε το στο Όλγα Κεφαλογιάννη: Έχω κλάψει πάρα πολύ - Είναι πόνος όταν επιδιώκεις μια εγκυμοσύνη και δεν έρχεται
Η γνωστή πολιτικός μιλάει για για την στήριξη από τον σύζυγό της κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνη της, τις δυσκολίες στο ξεκίνημά της καριέρας της, ενώ αποκαλύπτει γιατί δεν κάνει εκπτώσεις στις πολιτικές της αρχές.
Διαβάστε το στο Όλγα Κεφαλογιάννη: «Έχω κλάψει πάρα πολύ, είναι μεγάλος πόνος όταν επιδιώκεις να έρθει ένα παιδί και δεν έρχεται»
Συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ και τη Σόνια Καζόνι έδωσε η Όλγα Κεφαλογιάννη, η οποία μίλησε για τη μητρότητα και μοιράστηκε […]
The post Όλγα Κεφαλογιάννη: «Έχω κλάψει πάρα πολύ, είναι μεγάλος πόνος όταν επιδιώκεις να έρθει ένα παιδί και δεν έρχεται» appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.grΌλγα Κεφαλογιάννη: «Είναι μεγάλος πόνος και απογοήτευση όταν επιδιώκεις μια εγκυμοσύνη και δεν έρχεται»
Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Όλγα Κεφαλογιάννη στο περιοδικό ΟΚ! και τη δημοσιογράφο
To άρθρο Όλγα Κεφαλογιάννη: «Είναι μεγάλος πόνος και απογοήτευση όταν επιδιώκεις μια εγκυμοσύνη και δεν έρχεται» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.gr