Η Όλγα Κεφαλογιάννη εξομολογείται: “Όταν γεννήθηκαν τα παιδιά μου…” (ΦΩΤΟ)

10:00 - 16/04/2022

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει εδώ και επτά μήνες η Όλγα Κεφαλογιάννη. Το άρθρο Η Όλγα Κεφαλογιάννη εξομολογείται: “Όταν γεννήθηκαν τα παιδιά μου…” (ΦΩΤΟ) εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.

Διαβάστε Περισσότερα στο el.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Όλγα Κεφαλογιάννη: «Όταν γεννήθηκαν τα παιδιά μου ήταν σαν να άρχισε ξανά και η δίκη μου ζωή»

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει εδώ και επτά μήνες η Όλγα Κεφαλογιάννη. Η γνωστή πολιτικός έφερε στον κόσμο τα δίδυμα μωράκια της, καρπούς του έρωτά της με τον Μίνω Μάτσα, και η ζωή της άλλαξε για πάντα. Μιλώντας στο περιοδικό ΟΚ! που κυκλοφορεί με Τα Νέα Σαββατοκύριακο μοιράστηκε, μεταξύ άλλων, τα συναισθήματά της και τις σκέψεις της ως μητέρα. Ακολουθεί ένα απόσπασμα από τη συνέντευξή της Η καριέρα και η πολιτική, που είναι στόχοι απαιτητικοί και χρονοβόροι, έπαιξαν ρόλο στο να μπει ίσως σε δεύτερο πλάνο η μητρότητα; Δεν έχω κρύψει ότι θεωρώ πως το σημαντικότερο κεφάλαιο που μπορεί να ζήσει μια γυναίκα […] The post Όλγα Κεφαλογιάννη: «Όταν γεννήθηκαν τα παιδιά μου ήταν σαν να άρχισε ξανά και η

Διαβάστε το στο lamianow.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ el.gr

Κολομβία: Οι αντάρτες του ELN κηρύσσουν μονομερή κατάπαυση του πυρός τα Χριστούγεννα

Δολοφόνησαν ακόμα έναν Ρώσο Στρατηγό στη Μόσχα – ΒΙΝΤΕΟ

Σε ποιά σημεία της Δυτικής Ελλάδας υπάρχουν τα μεγαλύτερα αγροτικά μπλόκα

Super League: Τα χθεσινά παιχνίδια έφεραν αλλαγή συσχετισμών στην κορυφή

Κυβέρνηση για αγρότες: Κανένα αίτημα που αντιβαίνει στις δημοσιονομικές δυνατότητες δεν μπορεί να γίνει αποδεκτό

Δυτ. Μακεδονία: Σε 24ωρο αποκλεισμό η Μπάρα Σιάτιστας -Από παρακαμπτήριο ΙΧ και λεωφορεία