Ρούλα Πισπιρίγκου για Μάνο Δασκαλάκη: «Μου ορκιζόταν στα κόκαλα των παιδιών ότι δεν έχει σχέση μέχρι και πριν τη σύλληψη»

11:34 - 17/04/2022

Για τον άνδρα που υποστήριξε στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη ότι είχε σχέση μαζί της αλλά To άρθρο Ρούλα Πισπιρίγκου για Μάνο Δασκαλάκη: «Μου ορκιζόταν στα κόκαλα των παιδιών ότι δεν έχει σχέση μέχρι και πριν τη σύλληψη» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ρούλα Πισπιρίγκου: Έχω ψάξει θανατηφόρες ουσίες – Ο Μάνος ορκιζόταν στα κόκαλα των παιδιών ότι δεν έχει άλλη (VID)

Η 33χρονη κατηγορούμενη για τη δολοφονία της κόρης της Τζωρτζίνας μίλησε σχετικά με το τηλεφώνημα που έγινε με παραποιημένη φωνή στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, για το οποίο κάποιοι ισχυρίστηκαν πως ήταν η ίδια. «Ό,τι έχω να πω, το έχω πει στις Αρχές και όταν ρωτήθηκα, απάντησα. Δεν μπορώ να το πω δημόσια. Όμως οι […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Πισπιρίγκου για Μάνο: "Μου ορκιζόταν στα κόκαλα των παιδιών ότι δεν έχει σχέση με καμία μέχρι και πριν τη σύλληψη"

'Μου ορκιζόταν στα κόκαλα των παιδιών ότι δεν έχει σχέση' αναφέρει η Ρούλα Πισπιρίγκου για τον Μάνο Δασκαλάκη, ενώ παραδέχτηκε ότι τον είχε ηχογραφήσει.

Διαβάστε το στο thetoc.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Πώς να φροντίσεις το σώμα σου στις διακοπές για να νιώθεις φρέσκια, λαμπερή και ακαταμάχητη κάτω από τον ήλιο!

Φαίη Σκόρδα: Παραμένει στην Αθήνα μετά το τέλος της εκπομπής της – Έτσι πέρασε την Κυριακή της

Ιωάννα Μαλέσκου: Ποζάρει με το μπικίνι της και οι κοιλιακοί της κόβουν την ανάσα

Weekly Style: Νέα εβδομάδα, νέο mood- αρκεί να δεις τα basics με άλλο μάτι

Big Brother: Η συγκίνηση του Γιώργου Αντωνιάδη όταν είδε τη μητέρα του μετά από τρεις μήνες

Ευγενία Σαμαρά: Το ταξίδι της στη Σρι Λάνκα μόλις ξεκίνησε – Αυτό είναι το πρόσωπο που επέλεξε για συνταξιδιώτη της