Μητσοτάκης: «Μηδενική ανοχή σε όποιον επιχειρήσει να εκμεταλλευτεί την κρίση για να αισχροκερδίσει»

13:29 - 17/04/2022

Μητσοτάκης: «Μηδενική ανοχή σε όποιον επιχειρήσει να εκμεταλλευτεί την κρίση για να αισχροκερδίσει» H ομιλία του πρωθυπουργού και προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη στο Προσυνέδριο της ΝΔ στο Ηράκλειο. ΟΚυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας στο προσυνέδριο της ΝΔ στο Ηράκλειο ανέφερε ότι οι εκλογές θα γίνουν στο τέλος της τετραετίας το 2023 και εκτίμησε ότι στην Κρήτη […]

Διαβάστε Περισσότερα στο diaforetiko.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κυρ. Μητσοτάκης: Μηδενική ανοχή σε όποιον επιχειρήσει να εκμεταλλευτεί την κρίση για να αισχροκερδίσει

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας στο προσυνέδριο της ΝΔ στο Ηράκλειο ανέφερε ότι οι εκλογές θα γίνουν στο τέλος της τετραετίας το 2023 και εκτίμησε ότι στην Κρήτη το κυβερνών κόμμα θα ανεβάσει τα ποσοστά του. Υπογράμμισε πως σταθερός προορισμός της κυβέρνησης είναι «η ισχυρή Ελλάδα της ανάπτυξης για όλες τις Ελληνίδες για όλους του Έλληνες». Ο Κ. Μητσοτάκης τόνισε πως η κυβέρνηση είναι συνεπής στο πρόγραμμά της και πάντα έτοιμη να προσαρμοστεί στις συνθήκες και μιλώντας για τη ΝΔ τη χαρακτήρισε ζωντανό κόμμα που συμβαδίζει με την αληθινή ζωή. «Δεν συγκρινόμαστε με τους προκατόχους μας στην εξουσία. Αναμετριόμαστε κάθε μέρα με τα προβλήματα των πολιτών και τα πολλά απρόοπτα που μας έτυχαν αυτά τα

Διαβάστε το στο grtimes.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ diaforetiko.gr

Παναγιώτης Πετράκης: «Πιστεύω πολύ στον Χριστό κι εκεί εναποθέτω όλες μου τις ελπίδες»

Ο άντρας μου, μου κάνει παρατήρηση αν μια μέρα δεν βαφτώ. Τί να κάνω;

Γιος Παναγιώτη Φασούλα – Κέρδισε τον καρκίνο, έκλεισε τα 22, και είναι ολόιδιος ο μπαμπάς του

Πουλάνε σαν τρελά: Ανάρπαστα έγιναν τα πλαστικά καλαμάκια σε πανηγύρι

Έξαλλη η Μαρία Ιωαννίδου με την Google : «Μου προσθέτει 15 χρόνια. Εγώ νομίζω ότι μικροδείχνω, τουλάχιστον 10 χρόνια κάτω»

H Ιωάννα είναι 26 χρονών και είναι η νέα δασκάλα των Αρκιών που διδάσκει στον μοναδικό μαθητή