Θρίλερ στην Πάτρα: Αυτές είναι οι «ένοχες» αναζητήσεις της Ρούλας Πισπιρίγκου στο διαδίκτυο

20:22 - 17/04/2022

Πάτρα: Ντοκουμέντα από τις αναζητήσεις της Ρούλας Πισπιρίγκου στο ίντερνετ Περισσότερα...

Διαβάστε Περισσότερα στο NewsBomb
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Πάτρα: Αυτά είναι τα βιβλία που αναζητούσε η Ρούλα Πισπιρίγκου για την αναισθησία

«Δεν απευθύνονται στο εκλαϊκευμένο κοινό, δεν μπορούμε να κατανοήσουμε τι ακριβώς περιγράφουν»

Διαβάστε το στο

Πάτρα: Αυτά είναι τα βιβλία που αναζητούσε η Ρούλα Πισπιρίγκου για την αναισθησία

«Δεν απευθύνονται στο εκλαϊκευμένο κοινό, δεν μπορούμε να κατανοήσουμε τι ακριβώς περιγράφουν»

Διαβάστε το στο tovima

Πάτρα: Όσα αναζητούσε η Ρούλα Πισπιρίγκου στο διαδίκτυο

Η Ρούλα Πισπιρίγκου έσπασε τη σιωπή της μέσα από τις φυλακές, μιλώντας στη Σίσσυ Χρηστίδου και To άρθρο Πάτρα: Όσα αναζητούσε η Ρούλα Πισπιρίγκου στο διαδίκτυο δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Πάτρα: Ποιες ουσίες αναζητούσε η Ρούλα Πισπιρίγκου στο διαδίκτυο (VIDEO)

Το θρίλερ της Πάτρας συνεχίζεται με την Ρούλα Πισπιρίγκου να φέρεται να αναζήτησε 27 φορές ιατροφαρμακευτικά προϊόντα τα οποία αποκάλυψε η έρευνα των αρμόδιων Αρχών. Οι ύποπτες αναζητήσεις «Έχω πει στην ομολογία μου πω την εξηγώ την κεταμίνη. Εγώ δεν την ήξερα την ουσία αυτή» δήλωσε μεταξύ άλλων η 33χρονη στη συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!». Μπορεί η κατηγορούμενη να διατείνεται πως δεν γνώριζε για την ύπαρξη της ουσίας που σκότωσε την 9χρονη κόρη της όμως, οι διαδικτυακές αναζητήσεις της μαρτυρούν πως για την κεταμίνη δεν έμαθε πρώτη φορά την ημέρα σύλληψης της. «Όλα είναι καταγεγραμμένα και δεν διαγράφεται τίποτα» δήλωσε ο υποψήφιος διδάκτωρ Πληροφορικής και Επιστή

Διαβάστε το στο grtimes.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ NewsBomb

NBA: Τρίτη σερί ήττα οι Μπακς, οι Μπουλς πήραν τη ματσάρα των 302 πόντων – Όλα τα αποτελέσματα

Προμηθέας: Το δέντρο που έζησε 5.000 χρόνια και κόπηκε από ένα ανθρώπινο λάθος

Βίντεο για γερά νεύρα: Σήκωσε όπλο σε αστυνομικό μέσα σε σούπερ μάρκετ

Τραγωδία στο Ηράκλειο: Νεκρός 79χρονος που αυτοπυροβολήθηκε

Ξεκινάει και φέτος η «Μάχη της τσιπούρας» - Aναλυτής στο Newsbomb

Αγρότες - Ανεστίδης: «Δεν μου έχει έρθει κανένα χαρτί για έλεγχο» - Αρνείται τις κατηγορίες