«Ο Μάνος Δασκαλάκης έπιασε τον… με την Ρούλα Πισπιρίγκου στο κρεβάτι»

11:56 - 18/04/2022

Η Ρούλα Πισπιρίγκου και ο Μάνος Δασκαλάκης φαίνεται ότι θα μας απασχολούν για καιρό, μέχρι να διαλευκανθεί πλήρως η υπόθεση […] The post «Ο Μάνος Δασκαλάκης έπιασε τον… με την Ρούλα Πισπιρίγκου στο κρεβάτι» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Πάτρα: Νέες αποκαλύψεις για το θρίλερ – «Ο Μάνος Δασκαλάκης έπιασε τον… με την Πισπιρίγκου στο κρεβάτι»

Πρώην σύντροφος της Ρούλας Πισπιρίγκου προχώρησε σε νέες αποκαλύψεις

Διαβάστε το στο

Πάτρα: Νέες αποκαλύψεις - «Ο Μάνος Δασκαλάκης έπιασε τον… με τη Ρούλα Πισπιρίγκου στο κρεβάτι»

Πάτρα: Πρώην σύντροφος της Ρούλας Πισπιρίγκου προχώρησε σε νέες αποκαλύψειςΠερισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Πάτρα: «Ο Δασκαλάκης έχει πιάσει τον… μαζί με την Πισπιρίγκου στο κρεβάτι» λέει πρώην σύντροφός της

«Μέχρι πριν από δύο εβδομάδες έβαζα το χέρι μου στη φωτιά ότι ο Μάνος δεν εμπλέκεται σε αυτό. Πλέον δεν το βάζω το χέρι μου στη φωτιά για τον Μάνο. Με την κατηγορούμενη τα είχαμε πριν τον Μάνο. Όταν ήρθε η στιγμή να χωρίσουμε μετά από δύο μήνες… γύρισε και μου είπε «άμα χωρίσουμε θα […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Ρούλα Πισπιρίγκου: «Ο Μάνος Δασκαλάκης την έπιασε με άλλον στο κρεβάτι»

«Ήρθε στην κηδεία της Τζωρτζίνας 20 λεπτά μετά»

Διαβάστε το στο news.gr

«Ο Μάνος Δασκαλάκης έπιασε τον… με την Ρούλα Πισπιρίγκου στο κρεβάτι»

“Η Ρούλα Πισπιρίγκου εμφανίστηκε στην κηδεία μετά από 10 – 20 λεπτά. Δεν την έλεγες και κλαμένη, λες και ερχότανε μια τυπική επίσκεψη”. Η Ρούλα Πισπιρίγκου και ο Μάνος Δασκαλάκης φαίνεται ότι θα μας απασχολούν για καιρό, μέχρι να διαλευκανθεί πλήρως η υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών τους. Στο Πρωινό, όσα είπε πρώην σύντροφος […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Υπόθεση Πάτρας – Νέα μαρτυρία: «Ο Μάνος Δασκαλάκης έπιασε τον… με την Πισπιρίγκου στο κρεβάτι»

Πρώην Ρούλας Πισπιρίγκου: «Μέχρι πριν από δύο εβδομάδες έβαζα το χέρι μου στη φωτιά ότι ο Μάνος δεν εμπλέκεται σε αυτό. Πλέον όχι».

Διαβάστε το στο neolaia.gr

ΒΙΝΤΕΟ - Νέες αποκαλύψεις: «Ο Μάνος Δασκαλάκης έπιασε τον… με τη Ρούλα Πισπιρίγκου στο κρεβάτι»

ΒΙΝΤΕΟ - Νέες αποκαλύψεις: «Ο Μάνος Δασκαλάκης έπιασε τον… με τη Ρούλα Πισπιρίγκου στο κρεβάτι» 18/04/2022 Η Ρούλα Πισπιρίγκου και ο Μάνος Δασκαλάκης φαίνεται ότι θα μας απασχολούν για καιρό, μέχρι να διαλευκανθεί πλήρως η υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών τους. Στο «Πρωινό» όσα είπε πρώην σύντροφος της Ρούλας προκαλούν αίσθηση… «Μέχρι πριν από δύο εβδομάδες έβαζα το χέρι μου στη φωτιά ότι ο Μάνος δεν εμπλέκεται σε αυτό. Πλέον, δεν το βάζω το χέρι μου στη φωτιά για τον Μάνο. Με την κατηγορούμενη τα είχαμε πριν τον Μάνο. Όταν ήρθε η στιγμή να χωρίσουμε μετά από δύο μήνες, γύρισε και μου είπε «άμα χωρίσουμε, θα πιάσω τον τάδε και θα του πω για σένα τα π

Διαβάστε το στο filathlos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο