Μπέσσυ Μάλφα: Η τρυφερή εξομολόγηση για τον Γεράσιμο Σκιαδαρέση – «Για εμένα ήταν μία πρόκληση»
16:24 - 18/04/2022
Καλεσμένη στην εκπομπή Κυψέλη βρέθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας 18/4 η Μπέσσυ Μάλφα. Η γνωστής ηθοποιός,
To άρθρο Μπέσσυ Μάλφα: Η τρυφερή εξομολόγηση για τον Γεράσιμο Σκιαδαρέση – «Για εμένα ήταν μία πρόκληση» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Η Μπέσσυ Μάλφα για τον Γεράσιμο Σκιαδαρέση: «Για εμένα ήταν μία πρόκληση και πολύ σέξι»
Η Μπέσσυ Μάλφα βρέθηκε το μεσημέρι της Μεγάλης Δευτέρας καλεσμένη στην εκπομπή Κυψέλη και περιέγραψε μεταξύ άλλων, πώς γνώρισε τον Γεράσιμο Σκιαδαρέση,...
Διαβάστε το στο govastileto.grΜπέσσυ Μάλφα για Γεράσιμο Σκιαδαρέση: «Για εμένα ήταν μια πρόκληση να σπάσω τα όρια του»
H Μπέσσυ Μάλφα βρέθηκε ως καλεσμένη στην εκπομπή «Κυψέλη» και αποκάλυψε τι ερωτεύτηκε στον σύζυγό της, Γεράσιμο Σκιαδαρέση. Το ζευγάρι μετρά 25 χρόνια γάμου και έχουν αποκτήσει τρία παιδιά. Την Όλγα, τη Νίκη και τον Γιάγκο. Οι δίδυμες κόρες τους μάλιστα φαίνεται πως ακολουθούν τα βήματα των γονιών τους με μεγάλη επιτυχία. Οι δύο ηθοποιοί […]
The post Μπέσσυ Μάλφα για Γεράσιμο Σκιαδαρέση: «Για εμένα ήταν μια πρόκληση να σπάσω τα όρια του» appeared first on OK.
Διαβάστε το στο okmag.gr