Απίστευτο: Καλείται να πληρώσει 35.357 ευρώ για γραφείο 45 τετραγωνικών στη Δράμα

19:58 - 19/04/2022

Απίστευτο: Καλείται να πληρώσει 35.357 ευρώ για γραφείο 45 τετραγωνικών στη Δράμα Ένα απίστευτο περιστατικό, ακατάλληλο για καρδιακούς σημειώθηκε στη Δράμα, όταν ιδιώτης άνοιξε τον λογαριασμό του ρεύματος και αντίκρισε πως χρωστάει το εξωφρενικό ποσό των 35.357 ευρώ για χρήση διαστήματος 29 ημερών (από 9/2 έως 9/3) σε γραφείο 45 τμ....Συνεχίστε την ανάγνωση του άρθρου: Απίστευτο: Καλείται να πληρώσει 35.357 ευρώ για γραφείο 45 τετραγωνικών στη Δράμα

Διαβάστε Περισσότερα στο sinidisi.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Δράμα: Καλείται να πληρώσει για ηλεκτρικό ρεύμα 35.357 ευρώ για 45τ.μ. γραφείο

Δεν πίστευε στα μάτια του ένας άνδρας στην Δράμα όταν αντίκρισε το λογαριασμό του ηλεκτρικού ρεύματος. Για διάστημα 29 ημερών (από 9/2 έως 9/3) και για ένα γραφείο 45τ.μ. καλείται να πληρώσει για ηλεκτρικό ρεύμα το απίστευτο ποσό των 35.357 ευρώ. «Μπήκα να κάνω έναν έλεγχο στους λογαριασμούς μου και με το που άνοιξα αυτόν ... Περισσότερα To άρθρο Δράμα: Καλείται να πληρώσει για ηλεκτρικό ρεύμα 35.357 ευρώ για 45τ.μ. γραφείο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο

Του ήρθε μηνιαίος λογαριασμός ρεύματος 35.000 ευρώ για γραφείο 45 τετραγωνικών στη Δράμα

Ένας ιδιώτης στη Δράμα έλαβε τον μηνιαίο λογαριασμό του ρεύματος και νόμιζε ότι του κάνουν… πλάκα, καθώς για ένα γραφείο 45 τετραγωνικών κλήθηκε να πληρώσει 35.000 ευρώ. «Μπήκα να κάνω έναν έλεγχο στους λογαριασμούς μου και με το που άνοιξα αυτόν του ρεύματος είδα το εν λόγω ποσό. Ευτυχώς το αντιμετώπισα με χιούμορ, διότι δεν μπορούσα να πιστέψω αυτό που έβλεπα. Μου φάνηκε σαν Πρωταπριλιάτικο αστείο 19 ημέρες μετά την Πρωταπριλιά» λέει στο GRTimes ο Σπύρος Λάτσας, δημοσιογράφος στο επάγγελμα. Στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Επικοινώνησα άμεσα με τον τοπικό αντιπρόσωπο, ο οποίος μου εξήγησε ότι προφανώς πρόκειται περί λάθους, λόγω αναβάθμισης που γίνεται στην ιστοσελίδα της εταιρείας. Μάλι

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Ρεύμα: Καλείται να πληρώσει 35.357 ευρώ για ένα μήνα για γραφείο 45τ.μ.! «Ευτυχώς το αντιμετώπισα με χιούμορ»

Ειδικότερα, για διάστημα 29 ημερών (από 9/2 έως 9/3) και για ένα γραφείο 45τ.μ. καλείται να πληρώσει για ηλεκτρικό ρεύμα το απίστευτο ποσό των 35.357 ευρώ. «Μπήκα να κάνω έναν έλεγχο στους λογαριασμούς μου και με το που άνοιξα αυτόν του ρεύματος είδα το εν λόγω ποσό. Ευτυχώς το αντιμετώπισα με χιούμορ, διότι δεν μπορούσα […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Δράμα – Απίστευτο κι όμως… ελληνικό: Καλείται να πληρώσει 35.357 ευρώ για γραφείο 45 τετραγωνικών!

Για χρήση από 9/2 έως 9/3 Ένα απίστευτο περιστατικό, ακατάλληλο για καρδιακούς σημειώθηκε στη Δράμα, όταν ιδιώτης άνοιξε τον λογαριασμό του ρεύματος και αντίκρισε πως χρωστάει το εξωφρενικό ποσό των 35.357 ευρώ για χρήση διαστήματος 29 ημερών (από 9/2 έως 9/3) σε γραφείο 45τμ. «Μπήκα να κάνω έναν έλεγχο στους λογαριασμούς μου και με το […] The post Δράμα – Απίστευτο κι όμως… ελληνικό: Καλείται να πληρώσει 35.357 ευρώ για γραφείο 45 τετραγωνικών! appeared first on Empisteutiko.gr.

Διαβάστε το στο empisteutiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ sinidisi.gr

Δήμος Ξηρομέρου: Θεατρική παράσταση ”A.I. Βασίλης – Mια παράξενη συμμαχία…”

Μητρόπολη Αιτωλοακαρνανίας: Η Κυριακή των Προπατόρων στον Άγιο Αθανάσιο Μεσολογγίου

Ο Γιώργος Καραμπελιάς ομιλητής την Παρασκευή στο “Λαϊκό Πανεπιστήμιο Αγρινίου.”

Κώστας Τσιάρας: Με διάλογο και στοχευμένες παρεμβάσεις η επανεκκίνηση του πρωτογενούς τομέα

Αμφιλοχία «Στη Φάτνη της Βηθλεέμ» η Χριστουγεννιάτικη Εκδήλωση της Μητρόπολης

Ποταμούλα Αγρινίου: Σοβαρό τροχαίο με ανατροπή Ι.Χ. – Κατέληξε σε χαντάκι