5 τροχαία ατυχήματα τον Δεκέμβριο στη Δ. Μακεδονία – Τα 4 θανατηφόρα

14:30 - 08/01/2020

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Μακεδονίας δημοσιεύει συνολικά στατιστικά στοιχεία που αφορούν σε θέματα οδικής ασφάλειας και τροχονομικής αστυνόμευσης για το μήνα Δεκέμβριο του έτους 2019, στην εδαφική αρμοδιότητα των Διευθύνσεων Αστυνομίας Γρεβενών, Καστοριάς, Κοζάνης και Φλώρινας. Η δημοσίευση των στοιχείων συνοδεύεται με στατιστικά – αριθμητικά στοιχεία του αντίστοιχου περσινού μήνα. α. Τροχαία Ατυχήματα    ... The post 5 τροχαία ατυχήματα τον Δεκέμβριο στη Δ. Μακεδονία – Τα 4 θανατηφόρα appeared first on e-ptolemeos.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο e-ptolemeos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ e-ptolemeos.gr

Φώτης Ζυγούρης «Οι μικροί επενδυτές των φωτοβολταϊκών παραγκωνίζονται συστηματικά ενώ την ίδια ώρα, αδειοδοτούνται μεγάλοι φωτοβολταϊκοί σταθμοί»

Ευρωεκλογές: Ο Άδωνις Γεωργιάδης “χρεώνεται” τον εκλογικό αγώνα στη Δυτ. Μακεδονία για τη ΝΔ – Όλοι οι “εκλογικοί περιφερειάρχες” που όρισε ο ΚΜ

ΠΕ.ΠΥ.Δ. Δυτικής Μακεδονίας: Διεξαγωγή ασκήσεων ετοιμότητας σε Κοζάνη, Καστοριά και Γρεβενά την Τετάρτη 24/4

15ο Αντάμωμα Παιδικών και Εφηβικών Χορευτικών Συγκροτημάτων Παραδοσιακού Χορού στην Κοζάνη: Μια Γιορτή Πολιτισμού και Παράδοσης από τον Πολιτιστικό και Λαογραφικό Σύλλογο «Η Κόζιανη»

Ο ΟΕΝΕΦ στο 3ο ΓΕΛ Πτολεμαΐδας για τη συμμετοχή των νέων στις Ευρωεκλογές

Ευρωπαϊκό έργο VERDEinMED: Ενισχύοντας την κυκλική οικονομία του κλωστοϋφαντουργικού τομέα στη Μεσόγειο