Τζόνσον: «Ασφαλώς» και θα είμαι υποψήφιος στις επόμενες εκλογές
10:18 - 21/04/2022
O Βρετανός πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον ανακοίνωσε χθες ότι θα επιδιώξει την εκλογή του κατά τις επόμενες εκλογές και ότι δεν μπορεί να σκεφτεί οποιεσδήποτε συνθήκες υπό τις οποίες θα έπρεπε να παραιτηθεί.
Διαβάστε Περισσότερα στο naftemporiki.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
O Μπόρις Τζόνσον δηλώνει ότι «ασφαλώς» και θα αγωνιστεί για την εκλογή του στις επόμενες εκλογές
Μετά το σκάνδαλο με τις μαζώξεις στη Ντάουνινγκ Στριτ ενώ η χώρα ήταν σε lockdown, αρκετοί είναι εκείνοι στην Βρετανία που υποστηρίζουν ότι θα πρέπει να παραιτηθεί… Αλλά ο πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον ανακοίνωσε την Τετάρτη (20.04.2022) ότι θα επιδιώξει την εκλογή του κατά τις επόμενες εκλογές. Τα κόμματα της αντιπολίτευσης, αλλά και μερικοί βουλευτές του ... Περισσότερα
To άρθρο O Μπόρις Τζόνσον δηλώνει ότι «ασφαλώς» και θα αγωνιστεί για την εκλογή του στις επόμενες εκλογές δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο Βρετανία: Δεν πτοείται ο Τζόνσον - «Ασφαλώς» και θα αγωνιστεί για την εκλογή του στις επόμενες εκλογές
O Βρετανός πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον ανακοίνωσε την Τετάρτη ότι θα επιδιώξει την εκλογή του κατά τις επόμενες εκλογές και ότι δεν μπορεί...
Διαβάστε το στο ZouglaΜπόρις Τζόνσον: «Ασφαλώς» και θα είμαι υποψήφιος στις επόμενες εκλογές
O Βρετανός πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον ανακοίνωσε χθες ότι θα επιδιώξει την εκλογή του κατά τις επόμενες εκλογές και ότι δεν μπορεί να σκεφτεί οποιεσδήποτε συνθήκες υπό τις οποίες θα έπρεπε να παραιτηθεί.
Διαβάστε το στο real.grΜπόρις Τζόνσον: Ασφαλώς θα αγωνιστώ για την εκλογή μου στις επόμενες εκλογές
Στη σκιά του σκανδάλου Partygate και της σφοδρής κριτικής που αυτό προκάλεσε στο πρόσωπό του, ο Βρετανός πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον ανακοίνωσε την Τετάρτη ότι θα επιδιώξει την εκλογή του κατά…Περισσότερα...
Διαβάστε το στο Cnn.gr