Πασχαλινό «πετιμεζάτο κατσικάκι» από την σεφ Ντίνα Νικολάου

08:00 - 22/04/2022

Η διεθνώς αναγνωρισμένη chef και «πρέσβειρα» της ελληνικής γαστρονομίας στη Γαλλία, Ντίνα Νικολάου, προτείνει για το πασχαλινό μας τραπέζι μια διαφορετική συνταγή με το παραδοσιακό κατσικάκι, κάνοντάς το «πετιμεζάτο» και συνδυάζοντάς το με το εξαίρετο λευκό ξηρό «ΨΗΛΕΣ ΚΟΡΦΕΣ» του Συνεταιρισμού της Σάμου.

Διαβάστε Περισσότερα στο naftemporiki.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ naftemporiki.gr

Συναλλαγές με POS: Πώς θα μειωθούν οι προμήθειες – Ποιους αφορά το μέτρο

Στο Ταμπλό του Χρηματιστηρίου: Τα νέα ρεκόρ στην Titan και οι φήμες για το άλμα στην Τεχνική Ολυμπιακή

ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ: Το Δημόσιο καθυστερεί τις πληρωμές στους κατασκευαστές

Αλέξης Πατέλης στη «Ν»: Οι αξιολογήσεις «τρώγονται» γιατί χαμηλώνουν το κόστος δανεισμού και βοηθάνε στην ανάπτυξη

Intrakat: Περαιτέρω βελτίωση μεγεθών για το 2024 βλέπει η διοίκηση του Ομίλου

Διάβαζε αναγγελίες θανάτου. Και ανακάλυψε τη δημογραφική επιστήμη