Πασχαλινό «πετιμεζάτο κατσικάκι» από την σεφ Ντίνα Νικολάου

08:00 - 22/04/2022

Η διεθνώς αναγνωρισμένη chef και «πρέσβειρα» της ελληνικής γαστρονομίας στη Γαλλία, Ντίνα Νικολάου, προτείνει για το πασχαλινό μας τραπέζι μια διαφορετική συνταγή με το παραδοσιακό κατσικάκι, κάνοντάς το «πετιμεζάτο» και συνδυάζοντάς το με το εξαίρετο λευκό ξηρό «ΨΗΛΕΣ ΚΟΡΦΕΣ» του Συνεταιρισμού της Σάμου.

Διαβάστε Περισσότερα στο naftemporiki.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ naftemporiki.gr

Χρηματιστήριο: Επιλεκτικά ανοδικά με το βλέμμα στα εταιρικά μεγέθη

Παγκόσμιο Βαρόμετρο ManpowerGroup: Μόνο το 65% των εργαζομένων νιώθει εργασιακή ασφάλεια – Ένας στους 2 βιώνει καθημερινό άγχος

Ο Μπιλ Γκέιτς βγάζει στο σφυρί το «μυστικό» εκπληκτικό σούπερ γιοτ του

Μανώλης Μητσιάς – «Δεν ήσουν έρωτας»: Μία ανατρεπτική μουσική πρόταση

Τι προβλέπει η Axia Ventures για τα οικονομικά αποτελέσματα της Πειραιώς

Εκμεταλλευτείτε το καλοκαίρι για να βελτιώσετε τη στάση του σώματός σας – χωρίς γυμναστήριο