Χάμιλτον: «Ισχύουν οι φήμες για την Τσέλσι, είμαι λάτρης του ποδοσφαίρου από παιδί»

17:22 - 22/04/2022

Ο Λιούις Χάμιλτον επιβεβαίωσε με δηλώσεις του, τη συμμετοχή του σε μια από τις κοινοπραξίες, που υπέβαλαν πρόταση αγοράς της Τσέλσι. «Οι φήμες για την Τσέλσι είναι αληθινές. Είμαι λάτρης του ποδοσφαίρου από παιδί, παίζω από 4 χρονών. Θυμάμαι ότι στο διάστημα 5-6 υποστήριζα την Άρσεναλ, ενώ ο θείος μου υποστήριζε την Τσέλσι. Γενικά, πάντως, […] The post Χάμιλτον: «Ισχύουν οι φήμες για την Τσέλσι, είμαι λάτρης του ποδοσφαίρου από παιδί» appeared first on AEK1924.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο aek1924.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Χάμιλτον: «Αληθινές οι φήμες για την Τσέλσι, εντυπωσιάστηκα με αυτή την ευκαιρία»

Χάμιλτον: «Αληθινές οι φήμες για την Τσέλσι, εντυπωσιάστηκα με αυτή την ευκαιρία» 22/04/2022 Τις φήμες των προηγούμενων ημερών που τον εμπλέκουν με την εξαγορά της Τσέλσι, επιβεβαίωσε ο επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1, Λιούις Χάμιλτον. Ο 37χρονος Βρετανός δήλωσε πως δεν θα μπορούσε να αφήσει ανεκμετάλλευτη την ευκαιρία που του παρουσιάστηκε, ενώ μίλησε και για τη Σερένα Γουίλιαμς, η οποία στηρίζει και εκείνη την προσπάθεια του Μάρτιν Μπρόουτον να αγοράσει τους «μπλε» του Λονδίνου. «Οι φήμες για την Τσέλσι είναι αληθινές. Είμαι λάτρης του ποδοσφαίρου από παιδί. Παίζω από 4 χρονών. Θυμάμαι ότι στην ηλικία των 5-6 ετών υποστήριζα την Άρσεναλ,

Διαβάστε το στο filathlos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ aek1924.gr

Νίκολιτς: «Στο 2ο μέρος βγάλαμε την ποιότητα μας – Μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο» (vid)

Γκολ και φάσεις από την ανατροπή κορυφής της ΑΕΚ κόντρα στον ΟΦΗ (HIGHLIGHTS)

Κι όμως αληθινό: Παράπονα από τον Μπούση για τη διαιτησία στο ΑΕΚ – ΟΦΗ

Κόντης: «Δεχθήκαμε δύο εύκολα γκολ – Περίεργο παιχνίδι για εμάς»

Γιόβιτς: «Είμαι χαρούμενος στην ΑΕΚ, θα είμαι ακόμα καλύτερος στο δεύτερο μισό»

Νίκολιτς: «Έχουν εκτοξευτεί οι προσδοκίες και πρέπει να τις υλοποιήσουμε» (VID)