Τζέιμς: «Θέλαμε να είμαστε επιθετικοί, δεν ήμουν όπως ήθελα στο πρώτο ματς»

21:06 - 22/04/2022

Τζέιμς: «Θέλαμε να είμαστε επιθετικοί, δεν ήμουν όπως ήθελα στο πρώτο ματς» 22/04/2022 Ο Μάικ Τζέιμς σε δηλώσεις του αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης της Μονακό κόντρα στον Ολυμπιακό στάθηκε στην επιθετικότητα που έδειξαν οι Μονεγάσκοι στο παρκέ. Αναλυτικά οι δηλώσεις του άσου της γαλλικής ομάδας: Για το ματς: «Παραμείναμε επιθετικοί γιατί δεν ήμασταν στο πρώτο ματς όπως θα θέλαμε. Θέλαμε να είμαστε επιθετικοί και σήμερα τα καταφέραμε». Για τη προσωπική του εμφάνιση: «Το αν είναι επιθετικός δεν πάει να πει πως δεν σουτάρεις. Πήραμε μερικά κομβικά σουτ και τα βάλαμε. Ήθελα το κάτι διαφορετικό γιατί δεν ήμουν καλός στο πρώτο ματς». Για τη συνέχεια: «Θ

Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Τζέιμς: «Θέλαμε να είμαστε πιο επιθετικοί, θα αντιδράσει ο Ολυμπιακός»

Ο Μάικ Τζέιμς μίλησε για τη μεγάλη νίκη της Μονακό στο ΣΕΦ και τόνισε ότι η ομάδα του ήταν πιο επιθετική συγκριτικά με το πρώτο ματς, ενώ τόνισε ότι ο Ολυμπιακός θα αντιδράσει.

Διαβάστε το στο

Τζέιμς: «Θέλαμε να είμαστε πιο επιθετικοί, θα αντιδράσει ο Ολυμπιακός»

Ο Μάικ Τζέιμς μίλησε για τη μεγάλη νίκη της Μονακό στο ΣΕΦ και τόνισε ότι η ομάδα του ήταν πιο επιθετική συγκριτικά με το πρώτο ματς, ενώ τόνισε ότι ο Ολυμπιακός θα αντιδράσει.

Διαβάστε το στο tovima
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ filathlos.gr

Πρόβλημα στην Ρεάλ με Φελίζ: Αμφίβολος για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό

ΕΟΚ: Ο Λιόλιος ορίζει αρχιδιαιτητή τον Ηλία Κορομηλά

ΒΙΝΤΕΟ – Γιάννης Παπαστεφανάκης: «Είχαμε τον μεγάλο Ιβάν Σαββίδη δίπλα μας»

Με Σαν Ρόκε Λας Πάλμας ο ΠΑΟΚ στους «32» του CEV Challenge Cup

Τα νεότερα με Πετρούσεφ στον Ολυμπιακό ενόψει Ζαλγκίρις

Μεσίτης του Μπάλντοκ: «Τα λόγια μου ήταν πολύ προσεκτικά…» (ΦΩΤΟ)