Η Μιμή Ντενίση εξομολογείται για την απώλεια της μητέρας της: «Ακόμα δεν το έχω ξεπεράσει»
13:34 - 23/04/2022
Στο περιοδικό Hello και τον Γιάννη Βίτσα έδωσε συνέντευξη η Μιμή Ντενίση. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, και για […]
The post Η Μιμή Ντενίση εξομολογείται για την απώλεια της μητέρας της: «Ακόμα δεν το έχω ξεπεράσει» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Η Μιμή Ντενίση εξομολογείται για την απώλεια της μητέρας της: «Ακόμα δεν το έχω ξεπεράσει»
«Ήταν μια προσωπικότητα που με καθόρισε και με ενέπνευσε» ανέφερε η ηθοποιός σε συνέντευξή της
Διαβάστε το στο Μιμή Ντενίση: Ακόμα δεν έχω ξεπεράσει την απώλεια της μητέρας μου
Όσα εξομολογήθηκε η Μιμή Ντενίση για την δύσκολη διαχείριση της απώλειας. Από καρδιάς στην πολυαγαπημένη της μητέρα, που έφυγε από την ζωή, αναφέρθηκε η Μιμή Ντενίση στη συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Hello και τον δημοσιογράφο Γιάννη Βίτσα. Πριν από ενάμιση χρόνο χάσατε τη μητέρα σας. Φαντάζομαι ότι σας λείπει πολύ. Δεν το έχω ξεπεράσει. ... Περισσότερα
To άρθρο Μιμή Ντενίση: Ακόμα δεν έχω ξεπεράσει την απώλεια της μητέρας μου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο Μιμή Ντενίση για την απώλεια της μητέρας της: «Ακόμα δεν το έχω ξεπεράσει»
Πριν από ενάμιση χρόνο χάσατε τη μητέρα σας. Φαντάζομαι ότι σας λείπει πολύ. Δεν το έχω ξεπεράσει. Για να καταλάβετε, όταν έκανα τη φωτογράφιση, σκεφτόμουν να τηλεφωνήσω στη μητέρα μου για να της πω κάτι που ήθελα. Παρόλο που είχα εξίσου μεγάλη αδυναμία στον πατέρα μου, με τη μητέρα μου είναι πιο δύσκολα, ίσως επειδή […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΜιμή Ντενίση: Η εξομολόγηση για την απώλεια της μητέρας της – «Ακόμα δεν το έχω ξεπεράσει»
Δύο χρόνια έχουν περάσει σχεδόν από την ημέρα που η Μιμή Ντενίση έχασε την πολυαγαπημένη της
To άρθρο Μιμή Ντενίση: Η εξομολόγηση για την απώλεια της μητέρας της – «Ακόμα δεν το έχω ξεπεράσει» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΜιμή Ντενίση: H εξομολόγησή της για την απώλεια της μητέρας της
Σε μια συγκινητική εξομολόγηση προχώρησε η Μιμή Ντενίση, η οποία μίλησε για την απώλεια της μητέρας της. Η ηθοποιός αναφερόμενη στο πόσο ξαφνικά έφυγε από τη ζωή η μητέρα της, στο περιοδικό Hello, μίλησε για το πώς την καθόρισε ως άνθρωπο και ως καλλιτέχνη. «Δεν το έχω ξεπεράσει. Για να καταλάβετε, όταν έκανα τη φωτογράφιση, σκεφτόμουν […]
The post Μιμή Ντενίση: H εξομολόγησή της για την απώλεια της μητέρας της appeared first on OK.
Διαβάστε το στο okmag.gr