Νεϊμάρ για τους οπαδούς της Παρί: «Θα βαρεθούν να με κράζουν, έχω τρία χρόνια συμβόλαιο»

10:10 - 24/04/2022

Νεϊμάρ για τους οπαδούς της Παρί: «Θα βαρεθούν να με κράζουν, έχω τρία χρόνια συμβόλαιο» 24/04/2022 Μπορεί πριν από μερικά χρόνια να επιθυμούσε με κάθε τρόπο την επιστροφή του στην Μπαρτσελόνα, αλλά οι καιροί αλλάζουν και πλέον ο Νεϊμάρ δεν έχει καμία πρόθεση να αποχωρήσει από το Παρίσι. Σε δηλώσεις που πραγματοποίησε μετά την ισοπαλία κόντρα στη Λανς που σηματοδότησε την κατάκτηση του πρωταθλήματος από την Παρί, ο Βραζιλιάνος κλήθηκε να σχολιάσει τις αποδοκιμασίες προς το πρόσωπό του, δείχνοντας ότι δεν τον ενδιαφέρουν και πολύ. «Θα βαρεθούν να με αποδοκιμάζουν. Έχω ακόμα τρία χρόνια συμβόλαιο εδώ», είπε Νεϊμάρ στέλνοντας το δικό του μήνυμα εν όψει του φ

Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Νεϊμάρ προς τους οπαδούς της Παρί: Θα είμαι εδώ άλλα τρία χρόνια, γι’ αυτό σταματήστε να με γιουχάρετε

Ο Νεϊμάρ θέλησε να στείλει το δικό του μήνυμα προς τους οπαδούς της Παρί που τον αποδοκιμάζουν

Διαβάστε το στο

Νεϊμάρ: «Θα βαρεθούν να με αποδοκιμάζουν, έχω ακόμα τρία χρόνια συμβόλαιο»!

Πλέον, ο Νεϊμάρ δεν επηρεάζεται καθόλου από τις αποδοκιμασίες του κόσμου της Παρί Σεν Ζερμέν προς το πρόσωπό του και... προειδοποιεί πως οι οπαδοί καλά θα κάνουν να συνηθίσουν ότι θα συνεχίσουν να τον βλέπουν!

Διαβάστε το στο

Νεϊμάρ: “Θα κουραστούν να με κράζουν, έχω τρία χρόνια ακόμα συμβόλαιο”

"Πληρωμένη" απάντηση έστειλε ο Νεϊμάρ στους επικριτές του λέγοντας πως "θα κουραστούν να με κράζουν", ενώ πρόσθεσε πως "έχω τρία ακόμα συμβόλαιο". The post Νεϊμάρ: “Θα κουραστούν να με κράζουν, έχω τρία χρόνια ακόμα συμβόλαιο” appeared first on pressaris.gr.

Διαβάστε το στο pressaris.gr

Νεϊμάρ στους οπαδούς της Παρί: «Θα βαρεθούν να με αποδοκιμάζουν, έχω τρία χρόνια συμβόλαιο»

Ξεκάθαρο μήνυμα για το μέλλον του έστειλε ο Νεϊμάρ, δείχνοντας ότι δεν έχει καμία πρόθεση να αποχωρήσει από την Παρί Σεν Ζερμέν. Μπορεί πριν από μερικά χρόνια να επιθυμούσε με κάθε τρόπο την επιστροφή του στην Μπαρτσελόνα, αλλά οι καιροί αλλάζουν και πλέον ο Νεϊμάρ δεν έχει καμία πρόθεση να αποχωρήσει από το Παρίσι. Σε […] The post Νεϊμάρ στους οπαδούς της Παρί: «Θα βαρεθούν να με αποδοκιμάζουν, έχω τρία χρόνια συμβόλαιο» appeared first on AEK1924.gr.

Διαβάστε το στο aek1924.gr

Νεϊμάρ: «Θα κουραστούν να με κράζουν, έχω τρία χρόνια ακόμα συμβόλαιο»

Πληρωμένη απάντηση έστειλε ο Νεϊμάρ στους επικριτές του λέγοντας «πως θα κουραστούν να με κράζουν», ενώ πρόσθεσε πως «έχω τρία ακόμα συμβόλαιο». Ο Βραζιλιάνος επιθετικός έγινε ξανά δέκτης έντονων αποδοκιμασιών από τους φιλάθλους της Παρί και μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος φρόντισε να στείλει ένα… ξεκάθαρο μήνυμα: “Οι αποδοκιμασίες; Θα κουραστούν να με κράζουν… Έχω […]

Διαβάστε το στο thessports.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ filathlos.gr

Πρόβλημα στην Ρεάλ με Φελίζ: Αμφίβολος για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό

ΕΟΚ: Ο Λιόλιος ορίζει αρχιδιαιτητή τον Ηλία Κορομηλά

ΒΙΝΤΕΟ – Γιάννης Παπαστεφανάκης: «Είχαμε τον μεγάλο Ιβάν Σαββίδη δίπλα μας»

Με Σαν Ρόκε Λας Πάλμας ο ΠΑΟΚ στους «32» του CEV Challenge Cup

Τα νεότερα με Πετρούσεφ στον Ολυμπιακό ενόψει Ζαλγκίρις

Μεσίτης του Μπάλντοκ: «Τα λόγια μου ήταν πολύ προσεκτικά…» (ΦΩΤΟ)