Μιμή Ντενίση για Αντώνη Τρίτση: «Μου πήρε καιρό να το ξεπεράσω, ήμουν καταρρακωμένη για μια διετία»
09:52 - 25/04/2022
Στο περιοδικό Hello και τον Γιάννη Βίτσα παραχώρησε συνέντευξη η Μιμή Ντενίση. Η γνωστή ηθοποιός απάντησε, μεταξύ άλλων, και για […]
The post Μιμή Ντενίση για Αντώνη Τρίτση: «Μου πήρε καιρό να το ξεπεράσω, ήμουν καταρρακωμένη για μια διετία» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μιμή Ντενίση για Αντώνη Τρίτση: «Μου πήρε καιρό να το ξεπεράσω, ήμουν καταρρακωμένη για μια διετία»
«Ήθελα να προκαλέσω τον εαυτό μου για να βγω από την κατάθλιψη», είπε η ηθοποιός για τον θάνατο του συντρόφου της, με τον οποίο ετοιμάζονταν να παντρευτούν
Διαβάστε το στο Μιμή Ντενίση για Αντώνη Τρίτση: «Μου πήρε καιρό να το ξεπεράσω, ήμουν καταρρακωμένη για μια διετία» (VID)
Μιλώντας στο περιοδικό Hello, η γνωστή ηθοποιός εξομολογήθηκε, μεταξύ άλλων, ότι η απώλεια του συντρόφου της, λίγο πριν ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας, την έφερε αντιμέτωπη με την κατάθλιψη, κάτι που προσπάθησε να ξεπεράσει μέσα από τη δουλειά της. Για το πόσο της κόστισε ο θάνατος του συντρόφου της, η Μιμή Ντενίση απάντησε: «Πάρα πολύ. […]
Διαβάστε το στο thecaller.gr