Ηρώ: «Το είμαστε μονογονεϊκή οικογένεια αφορά μόνο τον γιο μου και εμένα»

17:58 - 25/04/2022

Η Ηρώ μίλησε στον Ποσειδώνα Γιαννόπουλο και το Love it και αναφέρθηκε στην απόφασή της να δημιουργήσει μια μονογονεϊκή οικογένεια. Τι είπε για τον γιο της; «Ο Γιώργος τώρα είναι 19. Είναι ένα υπέροχο παιδί ο γιος μου. Κάποιο DNA της Ελληνίδας μάνας το κουβαλάμε αλλά νομίζω ότι το πολεμάω. Ο σπουδαιότερος τρόπος να έχεις […] The post Ηρώ: «Το είμαστε μονογονεϊκή οικογένεια αφορά μόνο τον γιο μου και εμένα» appeared first on OK.

Διαβάστε Περισσότερα στο okmag.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ηρώ: Το γεγονός ότι μεγάλωσα το γιο μου σε μονογονεϊκή οικογένεια αφορά μόνο εμένα και το παιδί μου

“Δεν είμαι κλασική Ελληνίδα μάνα, ξεκαθάρισα στον γιο μου ότι δεν είμαστε φίλοι” ανέφερε η Ηρώ. Η Ηρώ παραχώρησε συνέντευξη στο Love it και στον Ποσειδώνα Γιαννόπουλο και μίλησε μεταξύ άλλων για το γιο της αλλά και για τα νέα που μαθαίνει για τον Γιώργο Μαρίνο. «Αναπολώ τη συνεργασία μου με τον Γιώργο Μαρίνο, είναι ... Περισσότερα To άρθρο Ηρώ: Το γεγονός ότι μεγάλωσα το γιο μου σε μονογονεϊκή οικογένεια αφορά μόνο εμένα και το παιδί μου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο

Ηρώ: «Το ότι μεγάλωσα το γιο μου σε μονογονεϊκή οικογένεια αφορά μόνο εμένα και το παιδί μου» (vid)

«Αναπολώ τη συνεργασία μου με τον Γιώργο Μαρίνο, είναι η κορυφαία συνάντηση στη ζωή μου. Ήταν ένας βαθιά καλλιτέχνης, ακόμα και το χιούμορ του ήταν ποιοτικό. Γνωρίζω τα νέα του, αλλά από τρίτους. Αφού είναι μυστήριο, ας παραμείνει μυστήριο. Είναι λάθος η αίσθηση ότι αποφεύγω τη δημοσιότητα, είμαι επιλεκτική για το που θα εμφανιστώ. Μετά […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ okmag.gr

Ζήνα Κουτσελίνη: «Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με έχει στηρίξει πολύ παραπάνω από ανθρώπους που περίμενα ότι θα το έκαναν»

Καίτη Φίνου: Εξηγεί για ποιο λόγο έχασε τα δόντια της

Κατερίνα Λιόλιου: Η αποκάλυψη που δεν περιμέναμε – «Είχα μια σκοτεινή περίοδο…»

Μαρία Κωνσταντάρου: Πήγε στο Cash or Trash για να πουλήσει έναν συλλεκτικό καθρέφτη

Κιάρα Φεράνι: Οι πρώτες φωτογραφίες από το νέο της σπίτι

Ελεάνα Στραβοδήμου: «Με αφορά η δημιουργία οικογένειας, αλλά όχι ο γάμος»