Γιάννης Σκαφτούρος: «Είμαι καλά, όλα είναι αλήθεια, μην μας ενοχλείτε» το μήνυμα της άλλης κόρης του θύματος
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
«Είμαι καλά, όλα είναι αλήθεια μην μας ενοχλείτε» λέει η κόρη του Γιάννη Σκαφτούρου που δολοφονήθηκε
Γιάννης Σκαφτούρος: Συγκλονιστική μαρτυρία από την κόρη του δολοφονημένου βαρυποινίτη. Τραυματισμένη η άλλη κόρη του και ο 45χρονος συμπέθερός του.Περισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΓιάννης Σκαφτούρος: «Είμαι καλά, όλα είναι αλήθεια, μην μας ενοχλείτε» τι λέει η άλλη κόρη του θύματος (vid)
Πέραν του Σκαφτούρου, από την επίθεση τραυματίστηκαν επίσης η 22χρονη κόρη του και ο 45χρονος συμπέθερός του, οι οποίοι νοσηλεύονται. Μετά τη δολοφονία, η άλλη κόρη του θύματος ανέβασε ένα βίντεο στα μέσα κοινωικής δικτύωσης, ζητώντας να μην ενοχλούν την οικογένειά της αυτές τις τραγικές στιγμές. «Είμαι καλά, η αδερφή μου είναι αυτή που χτύπησε. […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΓιάννης Σκαφτούρος: Μίλησε η κόρη του – «Όλα είναι αλήθεια, μην μας ενοχλείτε» [video]
Τι είπε η κόρη του Γιάννη Σκαφτούρου για την εκτέλεση του πατέρα της και τον τραυματισμό της αδερφής της; Η εν ψυχρώ δολοφονία του Γιάννη Σκαφτούρου είναι το αντικείμενο συζήτησης σε πολλές παρέες. Πέραν του Γιάννη Σκαφτούρου, από την επίθεση τραυματίστηκαν επίσης η 22χρονη κόρη του Βασιλική και ο 45χρονος συμπέθερός του, οι οποίοι νοσηλεύονται. […]
Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο Γιάννης Σκαφτούρος: Μίλησε η κόρη του – «Όλα είναι αλήθεια, μην μας ενοχλείτε» [video].
Διαβάστε το στο fimes.grΓιάννης Σκαφτούρος: «Είμαι καλά, όλα είναι αλήθεια, μην μας ενοχλείτε» το μήνυμα της άλλης κόρης του θύματος
Η δολοφονία του Γιάννη Σκαφτούρου, στο σπίτι του στα Δερβενοχώρια, έχει αναστατώσει την ευρύτερη περιοχή της Βοιωτίας. Πέραν του Σκαφτούρου, από την επίθεση τραυματίστηκαν επίσης η 22χρονη κόρη του και ο 45χρονος συμπέθερός του, οι οποίοι νοσηλεύονται. Μετά τη δολοφονία, η άλλη κόρη του θύματος ανέβασε ένα βίντεο στα μέσα κοινωικής δικτύωσης, ζητώντας να μην […]
Διαβάστε το στο irafina.gr