Γιάννης Σκαφτούρος: «Είμαι καλά, όλα είναι αλήθεια, μην μας ενοχλείτε» το μήνυμα της άλλης κόρης του θύματος

20:00 - 25/04/2022

Αναστάτωση στα Δερβενοχώρια μετά τη δολοφονική επίθεση κατά του Γιάννη Σκαφτούρου

Διαβάστε Περισσότερα στο ProtoThema.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

«Είμαι καλά, όλα είναι αλήθεια μην μας ενοχλείτε» λέει η κόρη του Γιάννη Σκαφτούρου που δολοφονήθηκε

Γιάννης Σκαφτούρος: Συγκλονιστική μαρτυρία από την κόρη του δολοφονημένου βαρυποινίτη. Τραυματισμένη η άλλη κόρη του και ο 45χρονος συμπέθερός του.Περισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Γιάννης Σκαφτούρος: «Είμαι καλά, όλα είναι αλήθεια, μην μας ενοχλείτε» τι λέει η άλλη κόρη του θύματος (vid)

Πέραν του Σκαφτούρου, από την επίθεση τραυματίστηκαν επίσης η 22χρονη κόρη του και ο 45χρονος συμπέθερός του, οι οποίοι νοσηλεύονται. Μετά τη δολοφονία, η άλλη κόρη του θύματος ανέβασε ένα βίντεο στα μέσα κοινωικής δικτύωσης, ζητώντας να μην ενοχλούν την οικογένειά της αυτές τις τραγικές στιγμές. «Είμαι καλά, η αδερφή μου είναι αυτή που χτύπησε. […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Γιάννης Σκαφτούρος: Μίλησε η κόρη του – «Όλα είναι αλήθεια, μην μας ενοχλείτε» [video]

Τι είπε η κόρη του Γιάννη Σκαφτούρου για την εκτέλεση του πατέρα της και τον τραυματισμό της αδερφής της; Η εν ψυχρώ δολοφονία του Γιάννη Σκαφτούρου είναι το αντικείμενο συζήτησης σε πολλές παρέες. Πέραν του Γιάννη Σκαφτούρου, από την επίθεση τραυματίστηκαν επίσης η 22χρονη κόρη του Βασιλική και ο 45χρονος συμπέθερός του, οι οποίοι νοσηλεύονται. […] Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο Γιάννης Σκαφτούρος: Μίλησε η κόρη του – «Όλα είναι αλήθεια, μην μας ενοχλείτε» [video].

Διαβάστε το στο fimes.gr

Γιάννης Σκαφτούρος: «Είμαι καλά, όλα είναι αλήθεια, μην μας ενοχλείτε» το μήνυμα της άλλης κόρης του θύματος

Η δολοφονία του Γιάννη Σκαφτούρου, στο σπίτι του στα Δερβενοχώρια, έχει αναστατώσει την ευρύτερη περιοχή της Βοιωτίας. Πέραν του Σκαφτούρου, από την επίθεση τραυματίστηκαν επίσης η 22χρονη κόρη του και ο 45χρονος συμπέθερός του, οι οποίοι νοσηλεύονται. Μετά τη δολοφονία, η άλλη κόρη του θύματος ανέβασε ένα βίντεο στα μέσα κοινωικής δικτύωσης, ζητώντας να μην […]

Διαβάστε το στο irafina.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ProtoThema.gr

Το Μετρό Θεσσαλονίκης ξεκινά πιλοτικά την 24ωρη λειτουργία του τα δύο τελευταία Σάββατα του έτους

Το κλειδί για γερή καρδιά είναι το καλά ρυθμισμένο σάκχαρο

Προσωπικός γιατρός: Το μακρύ ταξίδι της μεταρρύθμισης στην ΠΦΥ – Τα θετικά βήματα και η επόμενη μέρα

Η στιγμή που ήρωας αστυνομικός πυροβολεί από απόσταση 40 μέτρων και σκοτώνει έναν από τους τρομοκράτες του Σίδνεϊ

Αλέξανδρου Αγγελόπουλους: Από πορτιέρης στη Συγγρού, βαρώνος της κοκαΐνης - Η σκοτεινή διαδρομή του «Έλληνα Εσκομπάρ»

Δυο παιδιά νεκρά εξαιτίας έκρηξης σε πολυκατοικία κοντά στη Λυών