«Ο Μάνος Δασκαλάκης μου έστελνε γυμνές φωτογραφίες του»

11:20 - 26/04/2022

Η Ρούλα Πισπιρίγκου και ο Μάνος Δασκαλάκης βρίσκονται στο επίκεντρο νέων σοκαριστικών αποκαλύψεων, γύρω από την υπόθεση με τον θάνατο […] The post «Ο Μάνος Δασκαλάκης μου έστελνε γυμνές φωτογραφίες του» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μάνος Δασκαλάκης: «Μου έστελνε γυμνές φωτογραφίες» λέει φίλη της μαμάς του

Στο επίκεντρο της επικαιρότητας βρίσκονται η Ρούλα Πισπιρίγκου και ο Μάνος Δασκαλάκης, μετά τις ραγδαίες εξελίξεις γύρω από την πολύκροτη υπόθεση των αιφνίδιων θανάτων των παιδιών τους. Φίλη της μητέρας του, που τον γνώριζε από μωρό, αποκάλυψε στον ΑΝΤ1 ότι της έστελνε γυμνές φωτογραφίες του, και μάλιστα της ζήτησε να σβήσει τα μηνύματα καθώς φοβόταν ... Περισσότερα To άρθρο Μάνος Δασκαλάκης: «Μου έστελνε γυμνές φωτογραφίες» λέει φίλη της μαμάς του δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο

Πάτρα: «Ο Μάνος Δασκαλάκης μου έστελνε γυμνές φωτογραφίες του» – Τι λέει οικογενειακή φίλη

Η σοκαριστική μαρτυρία μίας οικογενειακής φίλης του Μάνου Δασκαλάκη και της Ρούλας Πισπιρίγκου

Διαβάστε το στο

Πάτρα: «Ο Μάνος Δασκαλάκης μου έστελνε γυμνές φωτογραφίες του» – Τι λέει οικογενειακή φίλη

Η σοκαριστική μαρτυρία μίας οικογενειακής φίλης του Μάνου Δασκαλάκη και της Ρούλας Πισπιρίγκου

Διαβάστε το στο tanea.gr

Διαβάστε το στο tovima

Πάτρα 3 παιδιά: «Ο Μάνος Δασκαλάκης μου έστελνε γυμνές φωτογραφίες του αισχρές» (vid)

«Εγώ με τη μαμά του μεγαλώσαμε στην ίδια γειτονιά. Τον Μάνο τον γνώρισα μωράκι και τώρα τον ξαναείδα το 2019 νομίζω, πριν πεθάνει η Μαλένα. Έμαθα ότι είναι ο γιος της Ελένης, Μιλάγαμς στο Facebook. Όχι με τη Ρούλα Πισπιρίγκου. Μετά, της έκανα αίτημα φιλίας και της εξήγησα πώς ξέρω το παιδί. Μου έστελνε κάτι […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Πάτρα: «Ο Μάνος Δασκαλάκης μου έστελνε γυμνές φωτογραφίες του»

Τη μαρτυρία μίας οικογενειακής φίλης του Μάνου Δασκαλάκη και της Ρούλας Πισπιρίγκου από την Πάτρα έφερε To άρθρο Πάτρα: «Ο Μάνος Δασκαλάκης μου έστελνε γυμνές φωτογραφίες του» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Μαρτυρία για Μάνο Δασκαλάκη: Μου έστελνε γυμνές φωτογραφίες του - Πήγαμε μαζί στο νεκροταφείο

Η γυναίκα υποστηρίζει ότι ο Δασκαλάκης τής έστελνε γυμνές φωτογραφίες ενώ ήταν παντρεμένος με την Πισπιρίγκου και ήδη είχαν πεθάνει η Μαλένα και η Ίριδα.

Διαβάστε το στο thetoc.gr

«Ο Μάνος Δασκαλάκης μου έστελνε γuμνές φωτογραφίες του»

Η Ρούλα Πισπιρίγκου και ο Μάνος Δασκαλάκης βρίσκονται στο επίκεντρο νέων σοκαριστικών αποκαλύψεων

Διαβάστε το στο e-daily.gr

Θρίλερ στην Πάτρα: Σοκαριστική αποκάλυψη – «Ο Μάνος Δασκαλάκης μου έστελνε γυμνές φωτογραφίες του»

Στο επίκεντρο νέων σοκαριστικών αποκαλύψεων βρίσκονται η Ρούλα Πισπιρίγκου και ο Μάνος Δασκαλάκης.

Διαβάστε το στο vita.gr

Μάνος Δασκαλάκης: «Μου έστελνε γυμνές φωτογραφίες του»

Νέες αποκαλύψεις από οικογενειακή φίλη του ζευγαριού

Διαβάστε το στο news.gr

Μαρτυρία για Μάνο Δασκαλάκη: Μου έστελνε γυμνές φωτογραφίες του – Πήγαμε μαζί στο νεκροταφείο

Μία μαρτυρία οικογενειακής φίλης του Μάνου Δασκαλάκη, που μεγάλωσε στην ίδια γειτονιά με τη μητέρα του και από το 2019 και διατηρούσε στενή επαφή μέσω facebook με τον πατέρα των τριών νεκρών κοριτσιών από την Πάτρα, έφερε στο φως η εκπομπή Πρωινό. Όπως υποστηρίζει η γυναίκα, ο Μάνος Δασκαλάκης τής έστελνε γυμνές φωτογραφίες στο κινητό […] The post Μαρτυρία για Μάνο Δασκαλάκη: Μου έστελνε γυμνές φωτογραφίες του – Πήγαμε μαζί στο νεκροταφείο appeared first on Lamianow.gr.

Διαβάστε το στο lamianow.gr

«Ο Μάνος Δασκαλάκης μου έστελνε γυμνές φωτογραφίες του» (βίντεο)

Τη μαρτυρία μίας οικογενειακής φίλης του Μάνου Δασκαλάκη και της Ρούλας Πισπιρίγκου από την Πάτρα έφερε στο φως το πρωί της Τρίτης 26/4 το Πρωινό. Όπως υποστήριξε η φίλη του πρώην ζευγαριού μιλώντας στον Θάνο Βάγιο, ο 30χρονος της έστελνε άσεμνες φωτογραφίες του. «Εγώ με τη μαμά του Μάνου μεγαλώσαμε στην ίδια γειτονιά. Τον Μάνο […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Μαρτυρία σοκ για Μάνο Δασκαλάκη: «Μου έστελνε γυμνές φωτογραφίες του»

Οικογενειακή φίλη του ζευγαριού υποστηρίζει πως ο Μάνος Δασκαλάκης της έστελνε «αισχρές» φωτογραφίες σε συνομιλίες που είχαν στo Facebook.

Διαβάστε το στο neolaia.gr

ΒΙΝΤΕΟ: «Ο Μάνος Δασκαλάκης μου έστελνε γυμνές φωτογραφίες του»

ΒΙΝΤΕΟ: «Ο Μάνος Δασκαλάκης μου έστελνε γυμνές φωτογραφίες του» 26/04/2022 Η Ρούλα Πισπιρίγκου και ο Μάνος Δασκαλάκης βρίσκονται στο επίκεντρο νέων σοκαριστικών αποκαλύψεων, γύρω από την υπόθεση με τον θάνατο των τριών παιδιών τους στην Πάτρα. Οικογενειακή φίλη του ζευγαριού αποκάλυψε στο Πρωινό πως ο Μάνος Δασκαλάκης της έστελνε γυμνές φωτογραφίες του, ενώ ήταν παντρεμένος με την Ρούλα Πισπιρίγκου. «Εγώ με τη μαμά του μεγαλώσαμε στην ίδια γειτονιά. Τον Μάνο τον γνώρισα μωράκι και τώρα τον ξαναείδα το 2019 νομίζω, πριν πεθάνει η Μαλένα. Έμαθα ότι είναι ο γιος της Ελένης, Μιλάγαμε στο Facebook. Όχι με τη Ρούλα Πισπιρίγκου. Μετά, της έκανα αίτημα φιλίας και

Διαβάστε το στο filathlos.gr

Νέες αποκαλύψεις στο θέμα του θανάτου των τριών παιδιών βρίσκονται η Ρούλα Πισπιρίγκου και ο Μάνος Δασκαλάκης. Οικογενειακή φίλη του ζευγαριού αποκάλυψε στην εκπομπή «Πρωινό» πως ο Μάνος Δασκαλάκης της έστελνε γυμνές φωτογραφίες του, ενώ ήταν παντρεμένος με την Ρούλα Πισπιρίγκου. «Εγώ με τη μαμά του μεγαλώσαμε στην ίδια γειτονιά. Τον Μάνο τον γνώρισα μωράκι […]

Διαβάστε το στο dete.gr

Πάτρα: «Ο Μάνος Δασκαλάκης μου έστελνε γυμνές φωτογραφίες του» (VIDEO)

Η σοκαριστική μαρτυρία μίας οικογενειακής φίλης του Μάνου Δασκαλάκη και της Ρούλας Πισπιρίγκου. Στο επίκεντρο νέων σοκαριστικών αποκαλύψεων βρίσκονται η Ρούλα Πισπιρίγκου και ο Μάνος Δασκαλάκης. Οικογενειακή φίλη του ζευγαριού αποκάλυψε στο Πρωινό πως ο Μάνος Δασκαλάκης της έστελνε γυμνές φωτογραφίες του, ενώ ήταν παντρεμένος με την Ρούλα Πισπιρίγκου. «Εγώ με τη μαμά του μεγαλώσαμε στην ίδια γειτονιά. Τον Μάνο τον γνώρισα μωράκι και τώρα τον ξαναείδα το 2019 νομίζω, πριν πεθάνει η Μαλένα. Έμαθα ότι είναι ο γιος της Ελένης, Μιλάγαμε στο Facebook. Όχι με τη Ρούλα Πισπιρίγκου. Μετά, της έκανα αίτημα φιλίας και της εξήγησα πώς ξέρω το παιδί. Μου έστελνε κάτι φωτογραφίες. Πήγε να μου την πέσει σε μέ

Διαβάστε το στο grtimes.gr

Μάνος Δασκαλάκης: Η μαρτυρία από οικογενειακή φίλη ότι της έστελνε γυμνές φωτογραφίες και τα σχόλια στο Twitter

Οι αποκαλύψεις γύρω από τους θανάτους των τριών παιδιών στην Πάτρα βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος εδώ και εβδομάδες. Την ώρα που όλοι ζητούν να μάθουν τι ακριβώς έχει συμβεί με τα τρία παιδιά της οικογένειας του Μάνου Δασκαλάκη και της Ρούλας Πισπιρίγκου, στοιχεία για την προσωπική ζωή του ζευγαριού βλέπουν κι αυτά συνεχώς το […] The post Μάνος Δασκαλάκης: Η μαρτυρία από οικογενειακή φίλη ότι της έστελνε γυμνές φωτογραφίες και τα σχόλια στο Twitter appeared first on OK.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο