Δημήτρης Σκουλός: Το bullying λόγω του χρώματος του δέρματός του και το… υπερβολικό photoshop που του ζήτησε celebrity

14:04 - 26/04/2022

Μετά την ολοκλήρωση της συνεργασίας του με το GNTM, ο Δημήτρης Σκουλός προχώρησε σε μία εφ’ To άρθρο Δημήτρης Σκουλός: Το bullying λόγω του χρώματος του δέρματός του και το… υπερβολικό photoshop που του ζήτησε celebrity δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Δημήτρης Σκουλός: Το bullying λόγω του χρώματος του δέρματός του και το υπερβολικό photoshop που του ζήτησε σελέμπριτι

«Μου είπε "θα μου κάνεις αυτό στα ίδια χρήματα και θα πεις και ένα τραγούδι". Η απάντηση μου ήταν "Φύγε μη σου φέρω τη μηχανή στο κεφάλι"» είπε ο φωτογράφος για μία από τις συνεργασίες που τον δυσκόλεψαν

Διαβάστε το στο

Σκουλός: Το bullying λόγω του χρώματος του δέρματός του και το… υπερβολικό photoshop που του ζήτησε celebrity

Ο γνωστός φωτογράφος μίλησε για την ζωή του αλλά και για το bullying που είχε δεχθεί στο παρελθόν.

Διαβάστε το στο

Δημήτρης Σκουλός: «Είχα δεχτεί bullying στο σχολείο λόγω του χρώματος του δέρματός μου»

Ο Δημήτρης Σκουλός μετά την ολοκλήρωση της συνεργασίας του με το GNTM, μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο bullying...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Δημήτρης Σκουλός: Το bullying λόγω του χρώματος του δέρματός του και το… υπερβολικό photoshop που του ζήτησε celebrity

«Από τα παιδικά μου χρόνια θυμάμαι να έχω πολλές αγκαλιές. Ό,τι προσπαθώ να κάνω κι εγώ στα παιδιά μου τώρα. Ήμουν πάρα πολύ τυχερός. Είχα έναν εξαιρετικό μπαμπά και μια μαμά που δεν την έχω ακούσει μέχρι σήμερα να σηκώνει τον τόνο της φωνής της. Είχα δεχτεί bullying στο σχολείο λόγω του χρώματος του δέρματός […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Πώς να φροντίσεις το σώμα σου στις διακοπές για να νιώθεις φρέσκια, λαμπερή και ακαταμάχητη κάτω από τον ήλιο!

Φαίη Σκόρδα: Παραμένει στην Αθήνα μετά το τέλος της εκπομπής της – Έτσι πέρασε την Κυριακή της

Ιωάννα Μαλέσκου: Ποζάρει με το μπικίνι της και οι κοιλιακοί της κόβουν την ανάσα

Weekly Style: Νέα εβδομάδα, νέο mood- αρκεί να δεις τα basics με άλλο μάτι

Big Brother: Η συγκίνηση του Γιώργου Αντωνιάδη όταν είδε τη μητέρα του μετά από τρεις μήνες

Ευγενία Σαμαρά: Το ταξίδι της στη Σρι Λάνκα μόλις ξεκίνησε – Αυτό είναι το πρόσωπο που επέλεξε για συνταξιδιώτη της