Δεν διεξάγονται στρατιωτικές επιχειρήσεις στη Μαριούπολη ισχυρίζεται ο Πούτιν: Kαλεί τους μαχητές του Αzovstal να παραδοθούν
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Πούτιν: «Δεν διεξάγονται στρατιωτικές επιχειρήσεις στη Μαριούπολη – Έχει απελευθερωθεί»
Ο πρόεδρος Πούτιν δήλωσε σήμερα ότι η πολιορκηθείσα ουκρανική πόλη της Μαριούπολης έχει «απελευθερωθεί» και δεν διεξάγονται πλέον στρατιωτικές επιχειρήσεις εκεί.
The post Πούτιν: «Δεν διεξάγονται στρατιωτικές επιχειρήσεις στη Μαριούπολη – Έχει απελευθερωθεί» appeared first on OnAlert.
Διαβάστε το στο onalert.grΠούτιν: Δεν διεξάγονται στρατιωτικές επιχειρήσεις στη Μαριούπολη
Πούτιν: Δεν διεξάγονται στρατιωτικές επιχειρήσεις στη Μαριούποληvdounis
Tue, 26/04/2022 - 16:24
Διαβάστε το στο sofokleousin.grΠούτιν: Δεν διεξάγονται στρατιωτικές επιχειρήσεις στη Μαριούπολη
Ο Βλαντίμιρ Πούτιν δήλωσε ότι δεν διεξάγονται στρατιωτικές επιχειρήσεις στην Μαριούπολη και ότι έχει «απελευθερωθεί»
Διαβάστε το στο mononews.grΠούτιν: Δεν διεξάγονται «στρατιωτικές επιχειρήσεις» στη Μαριούπολη
Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν δήλωσε σήμερα ότι η πολιορκηθείσα ουκρανική πόλη της Μαριούπολης έχει «απελευθερωθεί» και δεν διεξάγονται στρατιωτικές επιχειρήσεις εκεί, ανακοίνωσε το Κρεμλίνο σε αντίθεση με την εκδοχή που δίνει το Κίεβο για τις εξελίξεις.
Το Κρεμλίνο ανακοίνωσε ότι ο πρόεδρος Πούτιν είπε στον Τούρκο πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ότι το Κίεβο πρέπει «να αναλάβει την ευθύνη» για τους ανθρώπους που έχουν τρυπώσει στο εργοστάσιο χάλυβα του Αζοφστάλ και κάλεσε τους μαχητές που βρίσκονται εκεί να καταθέσουν τα όπλα τους.
«Η ζωή των αιχμαλώτων πολέμου είναι εγγυημένη, η ιατρική περίθαλψη και η αντιμετώπισή τους γίνονται σύμφωνα με τα διεθνή νομικά πρότυπα», ανακοίνωσε το Κρεμλίνο σ
Διαβάστε το στο grtimes.gr