Κάτι δεν μου πήγαινε καλά με τον Μάνο μου, κατι με έτρωγε. Μου λέει ο γιατρός «Κάνε κουράγιο θα φύγει»
09:16 - 27/04/2022
Κάτι δεν μου πήγαινε καλά με τον Μάνο μου, κατι με έτρωγε. Μου λέει ο γιατρός «Κάνε κουράγιο θα φύγει» Το παρακάτω δημόσιο ποστ είναι αναδημοσίευση από την δημόσια ομάδα της Κατερίνας Σταματελάτου Εθελοντές Δότες Μυελου των Οστών Σητείας Παιδικός καρκίνος…κι ομως εάν ο Μάνος μου είχε διαγνωστεί έως 16 χρόνων θα ήταν πολύ καλύτερα γι’αυτόν […]
Διαβάστε Περισσότερα στο diaforetiko.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ένιωθα πως κάτι δε πάει καλά με τον Μάνο μου, κάτι με έτρωγε. Τότε μου λέει ο γιατρός “θα φύγει κάνε κουράγιο”
Μια μητέρα περιγράφει τη τεράστια μάχη που έδωσε ο γιος της ενάντια στον καρκίνο και συγκινεί με την συγκλονιστική αφήγηση των γεγονότων. Η παρακάτω δημόσια ανάρτηση είναι αναδημοσίευση από την δημόσια ομάδα της Κατερίνας Σταματελάτου «Εθελοντές Δότες Μυελού των Οστών Σητείας Παιδικός καρκίνος»: «Kι όμως εάν ο Μάνος μου είχε...
The post Ένιωθα πως κάτι δε πάει καλά με τον Μάνο μου, κάτι με έτρωγε. Τότε μου λέει ο γιατρός “θα φύγει κάνε κουράγιο” appeared first on Newsitamea.gr.
Διαβάστε το στο newsitamea.gr