Γιώργος Λιάγκας: Αδιανόητο ξέσπασμα για τον Μάνο Δασκαλάκη – «Έχω τρελαθεί τελείως, δεν αντέχω άλλο»

10:48 - 27/04/2022

Στις 13 Απριλίου του 2019, η Μαλένα, το 3,5 ετών κοριτσάκι της οικογένειας Δασκαλάκη από την To άρθρο Γιώργος Λιάγκας: Αδιανόητο ξέσπασμα για τον Μάνο Δασκαλάκη – «Έχω τρελαθεί τελείως, δεν αντέχω άλλο» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γιώργος Λιάγκας: Ξέσπασε on air για τον Μάνο Δασκαλάκη – «Έχω τρελαθεί τελείως, δεν αντέχω άλλο»

O Γιώργος Λιάγκας δεν άντεξε και ξέσπασε στον αέρα της εκπομπής, Το πρωινό με αφορμή τις φωτογραφίες που έφεραν στο…Περισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Έξαλλος ο Λιάγκας με τις φωτογραφίες του Μάνου: «Έχω τρελαθεί τελείως, δεν αντέχω»

Έξαλλος ο Γιώργος Λιάγκας με τις φωτογραφίες που ψήνει κρέας για το Πάσχα

Διαβάστε το στο e-daily.gr

Γιώργος Λιάγκας: Ξέσπασε on air για τον Μάνο Δασκαλάκη – «Έχω τρελαθεί τελείως, δεν αντέχω άλλο»

O Γιώργος Λιάγκας δεν άντεξε και ξέσπασε στον αέρα της εκπομπής, Το πρωινό με αφορμή τις φωτογραφίες που έφεραν στο φως της δημοσιότητας και απεικονίζουν τον Μάνο Δασκαλάκη και την Ρούλα Πισπιρίγκου να απολαμβάνουν το Πάσχα τους 17 μέρες μετά τον θάνατο της Μαλένας τους.Περισσότερα...

Διαβάστε το στο queen.gr

O Γιώργος Λιάγκας δεν άντεξε και ξέσπασε στον αέρα της…

Διαβάστε το στο onsports.gr

ΒΙΝΤΕΟ: Αδιανόητο ξέσπασμα Λιάγκα για τον Μάνο Δασκαλάκη - «Έχω τρελαθεί τελείως, δεν αντέχω άλλο»

ΒΙΝΤΕΟ: Αδιανόητο ξέσπασμα Λιάγκα για τον Μάνο Δασκαλάκη - «Έχω τρελαθεί τελείως, δεν αντέχω άλλο» 27/04/2022 Στις 13 Απριλίου του 2019, η Μαλένα, το 3,5 ετών κοριτσάκι της οικογένειας Δασκαλάκη από την Πάτρα πεθαίνει και το Πρωινό έφερε στο «φως» σήμερα, 27/4, φωτογραφίες από το… σούβλισμα του αρνιού που έκαναν ο Μάνος Δασκαλάκης και η Ρούλα Πισπιρίγκου μαζί με φίλους του, 17 ημέρες μετά. Ο 30χρονος, λίγες εβδομάδες μόνο μετά τον χαμό της κόρης του, με κέφι σούβλιζε, χωρίς ουσιαστικά να δείχνει πόνο και πένθος για την απώλεια. Μάλιστα, φίλος του που είχε αναρτήσει στα social media τις επίμαχες φωτογραφίες, τον περιέγραφε ως «τον τρελό ψήστη». «17 ημέρες

Διαβάστε το στο filathlos.gr

Λιάγκας για Δασκαλάκη: "Έχω τρελαθεί τελείως, δεν αντέχω άλλο" (video)

"Συγγνώμη, αλλά σε κάποιες περιπτώσεις, η ζωή δεν συνεχίζεται"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr

Γιώργος Λιάγκας: Αδιανόητο ξέσπασμα για τον Μάνο Δασκαλάκη – «Έχω τρελαθεί τελείως, δεν αντέχω άλλο»

Μια ανάρτηση που δείχνει τον Μάνο Δασκαλάκη να ψήνει κρέας και να διασκεδάζει, την Πρωτομαγιά του 2019, [...] The post Γιώργος Λιάγκας: Αδιανόητο ξέσπασμα για τον Μάνο Δασκαλάκη – «Έχω τρελαθεί τελείως, δεν αντέχω άλλο» appeared first on Το Μάτι.

Διαβάστε το στο tomati.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Πώς να φροντίσεις το σώμα σου στις διακοπές για να νιώθεις φρέσκια, λαμπερή και ακαταμάχητη κάτω από τον ήλιο!

Φαίη Σκόρδα: Παραμένει στην Αθήνα μετά το τέλος της εκπομπής της – Έτσι πέρασε την Κυριακή της

Ιωάννα Μαλέσκου: Ποζάρει με το μπικίνι της και οι κοιλιακοί της κόβουν την ανάσα

Weekly Style: Νέα εβδομάδα, νέο mood- αρκεί να δεις τα basics με άλλο μάτι

Big Brother: Η συγκίνηση του Γιώργου Αντωνιάδη όταν είδε τη μητέρα του μετά από τρεις μήνες

Ευγενία Σαμαρά: Το ταξίδι της στη Σρι Λάνκα μόλις ξεκίνησε – Αυτό είναι το πρόσωπο που επέλεξε για συνταξιδιώτη της