Συγκινεί η Κωνσταντία Χριστοφορίδου για τον Νίκο Σεργιανόπουλο: «Ακόμα δεν το πιστεύω ότι έφυγε»

14:50 - 27/04/2022

Στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» μίλησε η Κωνσταντία Χριστοφορίδου, και ήταν άκρως αποκαλυπτική Η ηθοποιός, To άρθρο Συγκινεί η Κωνσταντία Χριστοφορίδου για τον Νίκο Σεργιανόπουλο: «Ακόμα δεν το πιστεύω ότι έφυγε» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Συγκινεί η Κωνσταντία Χριστοφορίδου για τον Νίκο Σεργιανόπουλο: Ακόμα δεν το πιστεύω ότι έφυγε

Η ηθοποιός, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στις κακοποιητικές συμπεριφορές στο θέατρο και περιέγραψε την κακοποιητική συμπεριφορά που δέχτηκε από παραγωγό.

Διαβάστε το στο

Κωνσταντία Χριστοφορίδου: Ο Νίκος Σεργιανόπουλος με είχε σαν μικρή του αδερφή, είναι μέσα μου αυτός ο άνθρωπος

«Λιλίκα Καλίτση, χρέη στο ΙΚΑ, 3,5 χρόνια». Με αυτή την ατάκα η ηθοποιός Κωνσταντία Χριστοφορίδου συστήθηκε στο ευρύ τηλεοπτικό κοινό μέσω της σειράς του Ant1 «οι Στάβλοι της Εριέτας Ζαΐμη». Η ηθοποιός, το πρωί της Τετάρτης (24/04) παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» όπου μίλησε για το ρόλο της Λιλίκα, τον Νίκο Σεργιανόπουλο, αλλά και το περιστατικό που την έδιωξαν από δουλειά επειδή ήταν έγκυος. «Ακόμα μου φωνάζουν την ατάκα “Λιλίκα Καλίτση, χρέη στο ΙΚΑ, 3.5 χρόνια” από τη σειρά και το χαίρομαι γιατί λέω “εντάξει, με αναγνωρίζουν, δεν έχω αλλάξει πολύ”», είπε αρχικά η Κωνσταντία Χριστοφορίδου για τη σειρά «Οι στάβλοι της Εριέτας Ζαϊμη». Για το περιστατικό που

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Πώς να φροντίσεις το σώμα σου στις διακοπές για να νιώθεις φρέσκια, λαμπερή και ακαταμάχητη κάτω από τον ήλιο!

Φαίη Σκόρδα: Παραμένει στην Αθήνα μετά το τέλος της εκπομπής της – Έτσι πέρασε την Κυριακή της

Ιωάννα Μαλέσκου: Ποζάρει με το μπικίνι της και οι κοιλιακοί της κόβουν την ανάσα

Weekly Style: Νέα εβδομάδα, νέο mood- αρκεί να δεις τα basics με άλλο μάτι

Big Brother: Η συγκίνηση του Γιώργου Αντωνιάδη όταν είδε τη μητέρα του μετά από τρεις μήνες

Ευγενία Σαμαρά: Το ταξίδι της στη Σρι Λάνκα μόλις ξεκίνησε – Αυτό είναι το πρόσωπο που επέλεξε για συνταξιδιώτη της