Ξέσπασε ο Σάκης Κατσούλης: «Εύχομαι τα παιδάκια μου να μην σας συναντήσουν ποτέ»

18:34 - 27/04/2022

Ένα προσβλητικό μήνυμα που έλαβε στο inbox του instagram του ο Σάκης Κατσούλης, στάθηκε αρκετό για To άρθρο Ξέσπασε ο Σάκης Κατσούλης: «Εύχομαι τα παιδάκια μου να μην σας συναντήσουν ποτέ» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Έξαλλος ο Σάκης Κατσούλης με επικριτικό σχόλιο δασκάλας: «Εύχομαι τα παιδάκια μου να μην σας συναντήσουν ποτέ»

O περσινός νικητής του Survivor ανέβασε τη συνομιλία σε story στο Instagram - Δείτε το μήνυμα

Διαβάστε το στο

Ξέσπασε ο Σάκης Κατσούλης: Εύχομαι τα παιδάκια μου να μην σας συναντήσουν ποτέ

Ο νικητής του προηγούμενου Survivor, δέχτηκε ένα μήνυμα από μια ακόλουθο που ούτε λίγο ούτε πολύ τα έβαλε μαζί του

Διαβάστε το στο

Ξέσπασε ο Σάκης Κατσούλης: «Εύχομαι τα παιδάκια μου να μην σας συναντήσουν ποτέ»

Σάκης Κατσούλης: Ο περσινός νικητής του Survivor δημοσίευσε ένα προσβλητικό μήνυμα που έλαβεΠερισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Σάκης Κατσούλης: Η απάντησή του σε σχόλιο που τον προσέβαλε – «Εύχομαι τα παιδάκια μου να μην σας συναντήσουν»

Ο Σάκης Κατσούλης είναι ιδιαίτερα ενεργός στα social media και αυτό ακριβώς φαίνεται πως ενόχλησε μία από τις ακολούθους του και σε μήνυμά της του έκανε ορισμένα πολύ προσβλητικά σχόλια. «Έλεος, μας έχετε πρήξει… ούτε η μάνα σας δεν σας ξέρει…προσπαθείτε να πείτε ότι είστε κάποιοι… ούτε να μιλάτε δεν ξέρετε» του έγραψε. Ο νικητής του προηγούμενου […] The post Σάκης Κατσούλης: Η απάντησή του σε σχόλιο που τον προσέβαλε – «Εύχομαι τα παιδάκια μου να μην σας συναντήσουν» appeared first on OK.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Πώς να φροντίσεις το σώμα σου στις διακοπές για να νιώθεις φρέσκια, λαμπερή και ακαταμάχητη κάτω από τον ήλιο!

Φαίη Σκόρδα: Παραμένει στην Αθήνα μετά το τέλος της εκπομπής της – Έτσι πέρασε την Κυριακή της

Ιωάννα Μαλέσκου: Ποζάρει με το μπικίνι της και οι κοιλιακοί της κόβουν την ανάσα

Weekly Style: Νέα εβδομάδα, νέο mood- αρκεί να δεις τα basics με άλλο μάτι

Big Brother: Η συγκίνηση του Γιώργου Αντωνιάδη όταν είδε τη μητέρα του μετά από τρεις μήνες

Ευγενία Σαμαρά: Το ταξίδι της στη Σρι Λάνκα μόλις ξεκίνησε – Αυτό είναι το πρόσωπο που επέλεξε για συνταξιδιώτη της