Γιώργος Πατούλης: Η αντίδρασή του σε ερώτηση για τη Μαρίνα Πατούλη
09:12 - 28/04/2022
Ο Γιώργος Πατούλης, ερωτηθείς από τους δημοσιογράφους για το νέο επιχειρηματικό βήμα της πρώην συζύγου του, Μαρίνας Πατούλη, αρχικά αντέδρασε, […]
The post Γιώργος Πατούλης: Η αντίδρασή του σε ερώτηση για τη Μαρίνα Πατούλη appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Γιώργος Πατούλης: Προφανώς και στηρίζω τη Μαρίνα
«Εμείς στηρίζουμε όποιον μπορεί να κάνει το καλύτερο», λέει ο Γιώργος Πατούλης. Για το νέο επιχειρηματικό βήμα της Μαρίνας Πατούλη απάντησε ο Γιώργος Πατούλης στους δημοσιογράφους. «Αυτό είναι κάτι άλλο από αυτό που συζητάμε σήμερα, αλλά σε κάθε περίπτωση νομίζω πως οτιδήποτε κάνει η Μαρίνα το κάνει καλά και νομίζω ότι και σε αυτό το ... Περισσότερα
To άρθρο Γιώργος Πατούλης: Προφανώς και στηρίζω τη Μαρίνα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο Γιώργος Πατούλης: Η αντίδρασή του όταν ρωτήθηκε για την πρώην γυναίκα του
«Αυτό είναι κάτι άλλο από αυτό που συζητάμε σήμερα, αλλά σε κάθε περίπτωση νομίζω πως οτιδήποτε κάνει η Μαρίνα το κάνει καλά», είπε ο περιφερειάρχης Αττικής.
Το άρθρο Γιώργος Πατούλης: Η αντίδρασή του όταν ρωτήθηκε για την πρώην γυναίκα του εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.
Διαβάστε το στο el.grΓιώργος Πατούλης: Πώς αντέδρασε όταν τον ρώτησαν για τη Μαρίνα Πατούλη
«Αυτό είναι κάτι άλλο από αυτό που συζητάμε σήμερα»
Διαβάστε το στο news.gr