Κατερίνα Παπουτσάκη: «Έχω περάσει πάρα πολύ δύσκολα σε συνεργασία λόγω κακής συμπεριφοράς»

13:24 - 28/04/2022

Συνέντευξη στην εκπομπή «Love it» και την Κατερίνα Νινιού έδωσε η Κατερίνα Παπουτσάκη. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για τη σειρά […] The post Κατερίνα Παπουτσάκη: «Έχω περάσει πάρα πολύ δύσκολα σε συνεργασία λόγω κακής συμπεριφοράς» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κατερίνα Παπουτσάκη: «Έχω περάσει πολύ δύσκολα σε συνεργασία, λόγω κακής συμπεριφοράς»

Η ηθοποιός μίλησε για τις άσχημες συνεργασίες, από τις οποίες έχει περάσει στο παρελθόν 

Διαβάστε το στο

Κατερίνα Παπουτσάκη: Έχω περάσει πάρα πολύ δύσκολα σε συνεργασία λόγω κακής συμπεριφοράς

“Προσπαθώ να είμαι πάντα κοντά στα παιδιά μου, είμαι πολύ ενοχική όμως” δήλωσε η Κατερίνα Παπουτσάκη. Στο Love it και στην Κατερίνα Νινιού έδωσε συνέντευξη η Κατερίνα Παπουτσάκη. Η δημοφιλής ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων για τις δύσκολες συνεργασίες που έχει ζήσει αλλά και την οικογένειά της. «Είμαστε όλοι περήφανοι που συμμετέχουμε στη σειρά “Τα καλύτερά ... Περισσότερα To άρθρο Κατερίνα Παπουτσάκη: Έχω περάσει πάρα πολύ δύσκολα σε συνεργασία λόγω κακής συμπεριφοράς δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο

Κατερίνα Παπουτσάκη: Έχω περάσει πάρα πολύ δύσκολα σε συνεργασία λόγω κακής συμπεριφοράς αλλά δεν έφυγα

Στην εκπομπή «Love It» παραχώρησε συνέντευξη η Κατερίνα Παπουτσάκη κι αναφέρθηκε στην σειρά της ΕΡΤ, «Τα καλύτερα μας χρόνια» στην οποία πρωταγωνιστεί, στην συνεργασία της με τον Μελέτη Ηλία αλλά και την οικογένειά της. «Είμαστε όλοι περήφανοι που συμμετέχουμε στη σειρά “Τα καλύτερά μας χρόνια”. Έχω περάσει πάρα πολύ δύσκολα σε συνεργασία λόγω κακής συμπεριφοράς, αλλά δεν έφυγα, το πήγα ως το τέλος. Όσο με ζορίζω παθαίνω ψυχοσωματικά, κάνω και ψυχοθεραπεία» ανέφερε αρχικά η Κατερίνα Παπουτσάκη. «Μιλάω πολύ για τα παιδιά μου, είμαι γραφική μαμά. Είναι πολύ ωραίο να είμαι με τρεις άντρες μέσα στο σπίτι, τα λατρεύω τα αγόρια μου. Προσπαθώ να είμαι πάντα κοντά στα παιδιά μου, είμαι πολύ ενοχι

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Κατερίνα Παπουτσάκη: «Έχω περάσει πάρα πολύ δύσκολα σε συνεργασία λόγω κακής συμπεριφοράς»

Μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Κατερίνα Παπουτσάκη στην εκπομπή Love It και τη To άρθρο Κατερίνα Παπουτσάκη: «Έχω περάσει πάρα πολύ δύσκολα σε συνεργασία λόγω κακής συμπεριφοράς» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

«Όσο με ζορίζω, παθαίνω ψυχοσωματικά, κάνω και ψυχοθεραπεία»

Διαβάστε το στο news.gr

Κατερίνα Παπουτσάκη: "Έχω περάσει πάρα πολύ δύσκολα σε συνεργασία λόγω κακής συμπεριφοράς"

"Είναι πολύ ωραίο να είμαι με τρεις άντρες μέσα στο σπίτι"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο