Σταμάτης Γονίδης: «Δεν είμαι μόνο εγώ που μετακινώ αντικείμενα με τη σκέψη, είναι πολλοί»
09:12 - 29/04/2022
«Μου έχει περάσει από το μυαλό μου να αφήσω το τραγούδι και να μονάσω. Θα ήθελα να μπαρκάρω για έναν μήνα» είπε μεταξύ άλλων ο γνωστός τραγουδιστής». Στην συνέχεια, ο Σταμάτης Γονίδης ανέφερε: «Όταν είπα με την σκέψη μπορώ να μετακινήσω αντικείμενα, θεωρήθηκα γραφικός, ποτέ δεν είπα ψέματα». «Είναι πολλοί, δεν είμαι μόνο εγώ που […]
Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Σταμάτης Γονίδης: Δεν είμαι μόνο εγώ που μετακινώ αντικείμενα με τη σκέψη - Είναι πολλοί
Είπε ότι θέλει να μονάσει ο Σταμάτης Γονίδης, και ότι θέλει να μπαρκάρει για έναν μήνα - Δείτε τι δήλωσε για την ικανότητα να μετακινεί αντικείμενα με την δύναμη της σκέψης
Διαβάστε το στο Σταμάτης Γονίδης: Όταν είπα ότι με τη σκέψη μετακίνησα αντικείμενα, δεν είπα ψέματα
«Έχω σκεφτεί πολλές φορές να αφήσω το τραγούδι και να μονάσω», λέει ο Σταμάτης Γονίδης. Ο Σταμάτης Γονίδης έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα». Ο γνωστός τραγουδιστής αποκάλυψε πως πολλές φορές είχε σκεφτεί να μονάσει, ενώ απάντησε και για τη δήλωσή του ότι με τη σκέψη του μετακίνησε αντικείμενα. «Μου έχει περάσει πολλές φορές από ... Περισσότερα
To άρθρο Σταμάτης Γονίδης: Όταν είπα ότι με τη σκέψη μετακίνησα αντικείμενα, δεν είπα ψέματα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο Σταμάτης Γονίδης: Δεν είμαι μόνο εγώ που μετακινώ αντικείμενα με τη σκέψη, είναι πολλοί
"Θα ήθελα να μπαρκάρω για έναν μήνα"
Διαβάστε το στο Σταμάτης Γονίδης: Δεν είμαι μόνο εγώ που μετακινώ αντικείμενα με τη σκέψη, είναι πολλοί
«Θα ήθελα να μπαρκάρω για έναν μήνα»
Διαβάστε το στο tanea.grΣταμάτης Γονίδης: «Δεν είμαι μόνο εγώ που μετακινώ αντικείμενα με τη σκέψη»
Τι είπε ο τραγουδιστής για τη δήλωση που είχε κάνει στο παρελθόν και προκάλεσε αίσθησηΠερισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΓονίδης: Είναι πολλοί, δεν είμαι μόνο εγώ που μετακινώ αντικείμενα με τη σκέψη
Πρεμιέρα έκαναν χθες στο Stage ο Σταμάτης Γονίδης, ο Χρήστος Μενιδιάτης και η Κατερίνα Στικούδη. Ο Σταμάτης Γονίδης μίλησε στις κάμερες για τη σκέψη του να αφήσει το τραγούδι. «Μου έχει περάσει από το μυαλό μου να αφήσω το τραγούδι και να μονάσω. Θα ήθελα να μπαρκάρω για έναν μήνα» είπε στην κάμερα του Mega Καλημέρα. Ο γνωστός τραγουδιστής αναφέρθηκε και στη συνέντευξη που είχε δώσει τον περασμένο Ιανουάριο στην Αννίτα Πάνια, όπου είχε αναφερθεί στην ικανότητά του να μετακινεί αντικείμενα. «Όταν είπα με την σκέψη μπορώ να μετακινήσω αντικείμενα, θεωρήθηκα γραφικός, ποτέ δεν είπα ψέματα. Είναι πολλοί, δεν είμαι μόνο εγώ που μετακινούμε αντικείμενα με τη σκέψη, όχι τραπέζια και σπίτια, λεπτ
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΣταμάτης Γονίδης: Είχα σκεφτεί να μονάσω – Δεν είπα ψέματα ότι μετακινώ αντικείμενα με την σκέψη
Στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» μίλησε ο Σταμάτης Γονίδης, ο οποίος μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως είχε σκεφτεί πολλές φορές να μονάσει. Ο γνωστός τραγουδιστής απάντησε και για τη δήλωσή του ότι με τη σκέψη του μετακίνησε αντικείμενα.
Το άρθρο Σταμάτης Γονίδης: Είχα σκεφτεί να μονάσω – Δεν είπα ψέματα ότι μετακινώ αντικείμενα με την σκέψη εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.
Διαβάστε το στο el.grΓονίδης: «Όταν είπα ότι με τη σκέψη μετακίνησα αντικείμενα, δεν είπα κάτι που είναι ψέματα»
«Δεν λέμε ότι μετακινούμε ένα τραπέζι, ούτε ένα σπίτι, αλλά αντικείμενα λεπτά»
Διαβάστε το στο e-daily.grΣταμάτης Γονίδης: «Δεν είμαι μόνο εγώ που μετακινώ αντικείμενα με τη σκέψη, είναι πολλοί»
Ο Σταμάτης Γονίδης μίλησε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» με αφορμή την πρεμιέρα του στο Stage με τον Μιχάλη Μενιδιάτη και την Κατερίνα Στικούδη, αλλά και για την προσωπική του ζωή. Ο γνωστός τραγουδιστής αποκάλυψε πως πολλές φορές είχε σκεφτεί να μονάσει, ενώ απάντησε και για τη δήλωσή του ότι με τη σκέψη του μετακίνησε αντικείμενα. […]
Διαβάστε το στο lamianow.grΣταμάτης Γονίδης: «Δεν είμαι μόνο εγώ που μετακινώ αντικείμενα με τη σκέψη, είναι πολλοί»
Το «MEGA Καλημέρα» συγκέντρωσε και σάς παρουσιάζει τα πιο «καυτά» νέα της showbiz! Τα μπάνια της ξεκίνησε η Κατερίνα Παπουτσάκη, η οποία δεν δίστασε να ενημερώσει τους θαυμαστές της! «Δεν έφταιγα εγώ για την υπερέκθεση δεν ξέρω τι πάθατε, εσείς θα μου πείτε. Δεν ξέρω τι κλικ σας έκανε μάγκες η σχέση μου με τον […]
Διαβάστε το στο irafina.grΣταμάτης Γονίδης: “Όταν είπα ότι με τη σκέψη μετακίνησα αντικείμενα, δεν είπα ψέματα” (ΒΙΝΤΕΟ)
Σταμάτης Γονίδης: «Υπάρχουν πολλοί, δεν είμαι μόνο εγώ. Δεν λέμε ότι μετακινούμε ένα τραπέζι, ούτε ένα σπίτι, αλλά αντικείμενα λεπτά».
Διαβάστε το στο neolaia.grΘαύμα: Ο Γονίδης κινεί αντικείμενα με τη σκέψη και δεν είναι ο μόνος…
Ο Σταμάτης Γονίδης μίλησε στο Mega με αφορμή την πρεμιέρα του στο Stage με τον Μιχάλη Μενιδιάτη και την Κατερίνα Στικούδη. Ο γνωστός τραγουδιστής αποκάλυψε πως πολλές φορές είχε σκεφτεί να μονάσει, ενώ απάντησε και για τη δήλωσή του ότι με τη σκέψη του μετακίνησε αντικείμενα. «Μου έχει περάσει από το μυαλό μου να αφήσω […]
Διαβάστε το στο dete.grΣταμάτης Γονίδης: «Δεν είμαι μόνο εγώ που μετακινώ αντικείμενα με τη σκέψη, είναι πολλοί»
Σταμάτης Γονίδης: «Δεν είμαι μόνο εγώ που μετακινώ αντικείμενα με τη σκέψη, είναι πολλοί» Για την καριέρα του αλλά και τα προσωπικά του «πιστεύω» μίλησε ο Σταμάτης Γονίδης αποκαλύπτοντας μεταξύ άλλων ότι πολλές φορές τού είχε περάσει από το μυαλό να μονάσει. Ερωτηθείς σχετικά, απάντησε στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» και για μια παλαιότερη […]
Διαβάστε το στο diaforetiko.grΣταμάτης Γονίδης: «Δεν είμαι μόνο εγώ που μετακινώ αντικείμενα με τη σκέψη»(Βίντεο)
Ο Σταμάτης Γονίδης μίλησε στο Mega με αφορμή την πρεμιέρα του στο Stage με τον Μιχάλη Μενιδιάτη και την Κατερίνα Στικούδη. Ο γνωστός τραγουδιστής αποκάλυψε πως πολλές φορές είχε σκεφτεί να μονάσει, ενώ απάντησε και για τη δήλωσή του ότι με τη σκέψη του μετακίνησε αντικείμενα. «Μου έχει περάσει από το μυαλό μου να αφήσω […]
The post Σταμάτης Γονίδης: «Δεν είμαι μόνο εγώ που μετακινώ αντικείμενα με τη σκέψη»(Βίντεο) appeared first on Empisteutiko.gr.
Διαβάστε το στο empisteutiko.grΣταμάτης Γονίδης: Υποστηρίζει ξανά ότι μετακινεί αντικείμενα με την σκέψη του και μόνο – Πώς το εξηγεί;
Στην κάμερα του «MEGA Καλημέρα» μίλησε ο Σταμάτης Γονίδης, αποκαλύπτοντας πως έχει σκεφτεί να μονάσει. Ακόμη, έδωσε τις δικές του εξηγήσεις για την πολυσυζητημένη δήλωσή του ότι… μετακινεί αντικείμενα με την σκέψη! «Μου έχει περάσει πολλές φορές από το μυαλό να αφήσω το τραγούδι και να μονάσω. Αλλά όπως εξελίσσεται η ζωή μου, τώρα πια […]
The post Σταμάτης Γονίδης: Υποστηρίζει ξανά ότι μετακινεί αντικείμενα με την σκέψη του και μόνο – Πώς το εξηγεί; appeared first on Koolnews.gr.
Διαβάστε το στο koolnews.grΣταμάτης Γονίδης: «Δεν είπα ψέματα ότι… μετακινώ αντικείμενα με τη σκέψη»
«Μου έχει περάσει πολλές φορές από το μυαλό να αφήσω το τραγούδι και να μονάσω.» αποκάλυψε μεταξύ άλλων ο Σταμάτης Γονίδης.Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο Eretikos.gr
Διαβάστε το στο eretikos.gr