Κατερίνα Στικούδη: «Υπήρξε περίοδος που κοιμόμουν στο αμάξι του πεθερού μου»
09:50 - 29/04/2022
Για τα σενάρια που τη θέλουν να επιστρέφει τηλεοπτικά απάντησε η Κατερίνα Στικούδη στην κάμερα της
To άρθρο Κατερίνα Στικούδη: «Υπήρξε περίοδος που κοιμόμουν στο αμάξι του πεθερού μου» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Κατερίνα Στικούδη: Υπήρξε περίοδος που κοιμόμουν στο αμάξι του πεθερού μου
H Κατερίνα Στικούδη αναφέρθηκε σε ορισμένα πολύ προσωπικά ζητήματα, που μας άφησε με το στόμα ανοιχτό.
Διαβάστε το στο Κατερίνα Στικούδη: Δεν προλάβαινα να γυρίσω σπίτι και κοιμόμουν στη λιμουζίνα του πεθερού μου
«Μη φανταστείς πολλές ώρες, 1-2 για να κλείσω λίγο τα μάτια μου. Δε το ξανακάνω», λέει η Κατερίνα Στικούδη. Η Κατερίνα Στικούδη έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή Happy Day και απάντησε, μεταξύ άλλων, και για τα επαγγελματικά της. «Η αλήθεια είναι ότι ακούγονται κάποια πράγματα, αλλά δεν είναι τίποτα σίγουρο και ανακοινώσιμο. Συζητάμε και περιμένουμε ταυτόχρονα. ... Περισσότερα
To άρθρο Κατερίνα Στικούδη: Δεν προλάβαινα να γυρίσω σπίτι και κοιμόμουν στη λιμουζίνα του πεθερού μου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο Κατερίνα Στικούδη: «Έχει τύχει να κοιμηθώ δύο βράδια μέσα στο αυτοκίνητο του πεθερού μου»
Στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» μίλησε η Κατερίνα Στικούδη, η οποία σχολίασε τα σενάρια που τη θέλουν να επιστρέφει τηλεοπτικά...
Διαβάστε το στο ZouglaΚατερίνα Στικούδη: Μια περίοδο κοιμόμουν στο αυτοκίνητο του πεθερού μο
Η τραγουδίστρια απάντησε για τα τηλεοπτικά της σχέδια
Διαβάστε το στο Κατερίνα Στικούδη: Μια περίοδο κοιμόμουν στο αυτοκίνητο του πεθερού μου
Η τραγουδίστρια απάντησε για τα τηλεοπτικά της σχέδια
Διαβάστε το στο tanea.grΚατερίνα Στικούδη: «Έχει τύχει να κοιμηθώ δυο βράδια μέσα στο αυτοκίνητο του πεθερού μου»
Στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» μίλησε η Κατερίνα Στικούδη, η οποία σχολίασε τα σενάρια που τη θέλουν να επιστρέφει τηλεοπτικά.
«Η αλήθεια...
Διαβάστε το στο govastileto.grΚατερίνα Στικούδη: «Υπήρχαν στιγμές που κοιμόμουν στη λιμουζίνα του πεθερού μου»
«Η αλήθεια είναι ότι ακούγονται κάποια πράγματα, αλλά δεν είναι τίποτα σίγουρο και ανακοινώσιμο. Συζητάμε και περιμένουμε ταυτόχρονα. Λες να τα κάνω και τα δύο (My Style Rocks, J2US); Θεέ μου… Το φαντάζεσαι; Όχι… θα κοιμόμουν σε ένα αυτοκίνητο όπως έκανα κάποτε. Το έκανα και αυτό. Υπήρχαν στιγμές που δεν προλάβαινα να γυρίσω σπίτι και […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΚατερίνα Στικούδη: «Υπήρχαν στιγμές που κοιμόμουν στη λιμουζίνα του πεθερού μου»
Στην εκπομπή Happy Day μίλησε η Κατερίνα Στικούδη, η οποία απάντησε, μεταξύ άλλων, και για τα επαγγελματικά της. «Η αλήθεια […]
The post Κατερίνα Στικούδη: «Υπήρχαν στιγμές που κοιμόμουν στη λιμουζίνα του πεθερού μου» appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.grΚατερίνα Στικούδη: Υπήρξε περίοδος που κοιμόμουν στη λιμουζίνα του πεθερού μου, κανονικό σπίτι
Η Κατερίνα Στικούδη μιλά για το μωρό της και αποκαλύπτει ότι έτυχε να κοιμηθεί στο αμάξι του πεθερού της για δύο νύχτες καθώς δεν προλάβαινε να πάει σπίτι της
Διαβάστε το στο e-daily.grΚατερίνα Στικούδη: «Υπήρξε περίοδος που κοιμόμουν στη λιμουζίνα του πεθερού μου»
Όσα αποκάλυψε η Κατερίνα Στικούδη στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day».
Διαβάστε το στο neolaia.grΚατερίνα Στικούδη: «Απ’ την πολλή δουλειά, έφτασα να κοιμάμαι στη λιμουζίνα του πεθερού μου»
Κατερίνα Στικούδη: «Απ’ την πολλή δουλειά, έφτασα να κοιμάμαι στη λιμουζίνα του πεθερού μου» Η Κατερίνα Στικούδη μίλησε για τα επαγγελματικά της σχέδια, ενώ αποκάλυψε πως κάποτε κοιμόταν στη λιμουζίνα του πεθερού της, λόγω της μεγάλης πίεσης που δεχόταν. Συνέντευξη στην εκπομπή “Happy Day” στον Alpha παραχώρησε η Κατερίνα Στικούδη το πρωί της Παρασκευής. Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε για τα επαγγελματικά της […]
Διαβάστε το στο diaforetiko.grΚατερίνα Στικούδη: Η περίοδος που κοιμόταν στο αυτοκίνητο και η απάντησή της για το ενδεχόμενο μίας δεύτερης εγκυμοσύνης
Στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» παραχώρησε μία μίνι αλλά ενδιαφέρουσα συνέντευξη η Κατερίνα Στικούδη. Για το 6 μηνών γιο της, καρπό του έρωτά της με τον ράπερ και παραγωγό Βαγγέλη Σερίφη, δήλωσε με το χαμόγελο να είναι ζωγραφισμένο στο πρόσωπό της: «Μεγαλώνει πολύ γρήγορα, είναι καλός και χαμογελαστός πολύ. Τρελαίνεσαι, δεν το πιστεύεις ότι […]
The post Κατερίνα Στικούδη: Η περίοδος που κοιμόταν στο αυτοκίνητο και η απάντησή της για το ενδεχόμενο μίας δεύτερης εγκυμοσύνης appeared first on Koolnews.gr.
Διαβάστε το στο koolnews.gr