Μάνος Δασκαλάκης: Ζω τη δική μου φυλακή, η Ρούλα ήταν η μεγαλύτερη ηθοποιός
21:26 - 29/04/2022
Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της Πάτρας, την ίδια ώρα που ο Μάνος Δασκαλάκης φαίνεται πως είναι εξαφανισμένος. Ο σύζυγος της Ρούλας Πισπιρίγκου, μετά την τηλεοπτική συνέντευξη που παραχώρησε στην Αγγελική Νικολούλη και το «Φως στο Τούνελ» έχει εξαφανιστεί. Ωστόσο, η ρεπόρτερ του Star Κατερίνα Ρίστα επικοινώνησε με άτομο από το πολύ στενό του περιβάλλον και αποκάλυψε τι κάνει και πού βρίσκεται. Πράγματι, ο Μάνος Δασκαλάκης μετά και από την τελευταία του συνέντευξη έχει εξαφανιστεί. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Star, έχει εγκαταλείψει την Αθήνα αλλά και την Πάτρα. Είναι κλεισμένος σε κάποιο σπίτι και περιμένει να μάθει το πόρισμα των ιατροδικαστών για την Ίριδα και τ
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μάνος Δασκαλάκης: «Η Ρούλα ήταν η μεγαλύτερη ηθοποιός»
Ο Μάνος Δασκαλάκης συνεχώς με τον δικηγόρο του, ο οποίος ξέρει που βρίσκεται ενώ ενήμερες είναι και οι αρχές.
Διαβάστε το στο Μάνος Δασκαλάκης: «Η Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν η πιο μεγάλη ηθοποιός» (VID)
Ενώ οι εξελίξεις «τρέχουν» στην υπόθεση-θρίλερ της Πάτρας, ο Μάνος Δασκαλάκης είναι εξαφανισμένος, μετά την τελευταία του συνέντευξη. Ωστόσο, η ρεπόρτερ του Star Κατερίνα Ρίστα επικοινώνησε με άτομο από το πολύ στενό του περιβάλλον, αποκαλύπτοντας τι κάνει και πού βρίσκεται. Σύμφωνα λοιπόν, με το ρεπορτάζ, ο Μάνος Δασκαλάκης δεν μένει-πλέον- ούτε στην Αθήνα, αλλά ούτε […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΜάνος Δασκαλάκης: «Η Ρούλα ήταν η μεγαλύτερη ηθοποιός» – «Απέδρασε» από την Αθήνα ο 30χρονος
Αποκαλύψεις από άτομο του στενού περιβάλλοντος του εν διαστάσει συζύγου της κατηγορουμένης - «Ζω στη δική μου φυλακή», εξομολογήθηκε ο πατέρας των τριών παιδιών που πέθαναν
Διαβάστε το στο news.grΜάνος Δασκαλάκης: “Η Ρούλα ήταν η μεγαλύτερη ηθοποιός” – “Ζω τη δική μου φυλακή”
Την ώρα που οι εξελίξεις γύρω από την υπόθεση της Πάτρας τρέχουν, ο Μάνος Δασκαλάκης είναι εξαφανισμένος. Σύμφωνα με το Star, που επικοινώνησε με άτομο του στενού του περιβάλλοντος, ο 30χρονος πατέρας της Τζωρτζίνας, της Μαλένας και της Ίριδας έχει εγκαταλείψει τόσο την Αθήνα όσο και την Πάτρα. Πιο συγκεκριμένα, βρίσκεται κλεισμένος στο σπίτι και περιμένει να […]
Διαβάστε το στο lamianow.grΜάνος Δασκαλάκης: «Ζω τη δική μου φυλακή»
Μάνος Δασκαλάκης: «Ζω τη δική μου φυλακή»
29/04/2022
«Εξαφανισμένος» είναι ο Μάνος Δασκαλάκης, εν αναμονή των νέων πορισμάτων για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας, καθώς, σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR, έχει εγκαταλείψει τόσο την Πάτρα, όσο και την Αθήνα.
Σύμφωνα με άτομο από το πολύ στενό του περιβάλλον, ο Μάνος Δασκαλάκης είναι κλεισμένος σε ένα σπίτι, περιμένει τα πορίσματα των ιατροδικαστών για τα δύο παιδιά του, που έφυγαν από τη ζωή πριν από την Τζωρτζίνα, και μιλά συνεχώς με τον δικηγόρο του, ο οποίος ξέρει πού βρίσκεται, ενώ ενήμερες είναι και οι αρχές. Μάλιστα, όπως δηλώνει, είναι στη διάθεσή τους όποτε αυτό κριθεί απαραί
Διαβάστε το στο filathlos.grΜάνος Δασκαλάκης: «Ζω τη δική μου φυλακή»
Μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας αποφάσισε να μείνει ο Μάνος Δασκαλάκης ο οποίος μετά την τελευταία του συνέντευξη έχει εγκαταλείψει την Αθήνα αλλά και την Πάτρα.
Όπως αναφέρει το STAR, ο Μάνος Δασκαλάκης είναι κλεισμένος στο σπίτι και περιμένει να μάθει το πόρισμα των ιατροδικαστών για την Ίριδα και τη Μαλένα.
Μιλά συνεχώς με τον δικηγόρο του, ο οποίος ξέρει που βρίσκεται ενώ ενήμερες είναι και οι αρχές.
Μάλιστα, όπως δηλώνει, είναι στη διάθεσή τους όποτε αυτό κριθεί απαραίτητο.
«Ζω τη δική μου φυλακή», λέει ο Μάνος Δασκαλάκης
Όπως αποκαλύπτει στο Star άνθρωπος από το στενό οικογενειακό του περιβάλλον, όταν τον ρωτούν πώς γίνεται να μην είχε καταλάβει τίποτα για τη Ρούλα εκείνος τους απαντά
Διαβάστε το στο grtimes.gr