Χαμάς: Απειλεί το Ισραήλ με «μεγάλη μάχη» για την Ιερουσαλήμ

00:08 - 01/05/2022

O αρχηγός του παλαιστινιακού ισλαμιστικού κινήματος Χαμάς στη Λωρίδα της Γάζας, o Γιαχία Σίνουαρ, προειδοποίησε το Σάββατο για την πιθανότητα να υπάρξει "μεγάλη μάχη" εναντίον του Ισραήλ σε περίπτωση νέας "επίθεσης" των ισραηλινών δυνάμεων στο τέμενος Αλ Άκσα στην Ιερουσαλήμ.

Διαβάστε Περισσότερα στο naftemporiki.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Παλαιστίνη: Η Χαμάς απειλεί το Ισραήλ με «μεγάλη μάχη» για την Ιερουσαλήμ

Σε περίπτωση «επίθεσης» στην Πλατεία των Τζαμιών κατά τη διάρκεια της «Ημέρας της Ιερουσαλήμ», η Χαμάς θα εκτοξεύσει περισσότερες από χίλιες ρουκέτες προς το Ισραήλ, δήλωσε ο επικεφαλής του πολιτικού γραφείου της Χαμάς στη Λωρίδα της Γάζας.

Διαβάστε το στο in.gr

Λωρίδα της Γάζας: Η Χαμάς απειλεί το Ισραήλ με «μεγάλη μάχη» για την Ιερουσαλήμ

O αρχηγός του παλαιστινιακού ισλαμιστικού κινήματος Χαμάς στη Λωρίδα της Γάζας, o Γιαχία Σίνουαρ, προειδοποίησε το Σάββατο για την πιθανότητα…Περισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Η Χαμάς απειλεί το Ισραήλ με «μεγάλη μάχη» για την Ιερουσαλήμ

O αρχηγός του παλαιστινιακού ισλαμιστικού κινήματος Χαμάς στη Λωρίδα της Γάζας, o Γιαχία Σίνουαρ, προειδοποίησε το Σάββατο για την πιθανότητα να υπάρξει “μεγάλη μάχη” εναντίον του Ισραήλ σε περίπτωση νέας “επίθεσης” των ισραηλινών δυνάμεων στο τέμενος Αλ Άκσα στην Ιερουσαλήμ. Τις τελευταίες εβδομάδες, η Πλατεία των Τζαμιών στην Ιερουσαλήμ, ο τρίτος ιερότερος τόπος του Ισλάμ και ο ιερότερος τόπος του Ιουδαϊσμού, γνωστός ως Όρος του Ναού, ήταν πεδίο συγκρούσεων. Σχεδόν 300 Παλαιστίνιοι τραυματίστηκαν σε αυτήν την περιοχή όπου βρίσκεται το Αλ ‘Ακσα έπειτα από αντιισραηλινές επιθέσεις και επιχειρήσεις του ισραηλινού στρατού στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη. Κατά τη δι

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Οι φίλοι του Ερντογάν στοχεύουν το Ισραήλ: Η Χαμάς απειλεί το Ισραήλ με “μεγάλη μάχη” για την Ιερουσαλήμ

O αρχηγός της παλαιστινιακής τρομοκρατικής οργάνωσης Χαμάς στη Λωρίδα της

Διαβάστε το στο hellasjournal.com

Χαμάς: Απειλεί το Ισραήλ με «μεγάλη μάχη» για την Ιερουσαλήμ

O αρχηγός του παλαιστινιακού ισλαμιστικού κινήματος Χαμάς στη Λωρίδα της Γάζας, o Γιαχία Σίνουαρ, προειδοποίησε το Σάββατο για την πιθανότητα να υπάρξει “μεγάλη μάχη” εναντίον του Ισραήλ σε περίπτωση νέας “επίθεσης” των ισραηλινών δυνάμεων στο τέμενος Αλ Άκσα στην Ιερουσαλήμ. Τις τελευταίες εβδομάδες, η Πλατεία των Τζαμιών στην Ιερουσαλήμ, ο τρίτος ιερότερος τόπος του Ισλάμ […]

Διαβάστε το στο mikrometoxos.gr

Χαμάς: Απειλεί το Ισραήλ με «μεγάλη μάχη» για την Ιερουσαλήμ

O αρχηγός της Χαμάς στη Λωρίδα της Γάζας προειδοποίησε το Σάββατο για την πιθανότητα να υπάρξει «μεγάλη μάχη» εναντίον του Ισραήλ στην Ιερουσαλήμ. The post Χαμάς: Απειλεί το Ισραήλ με «μεγάλη μάχη» για την Ιερουσαλήμ appeared first on OnAlert.

Διαβάστε το στο onalert.gr

Η Χαμάς απειλεί το Ισραήλ με “μεγάλη μάχη” για την Ιερουσαλήμ

Τις τελευταίες εβδομάδες, η Πλατεία των Τζαμιών στην Ιερουσαλήμ, ο τρίτος ιερότερος τόπος του Ισλάμ και ο ιερότερος τόπος του Ιουδαϊσμού, γνωστός ως Όρος του Ναού, ήταν πεδίο συγκρούσεων. Το άρθρο Η Χαμάς απειλεί το Ισραήλ με “μεγάλη μάχη” για την Ιερουσαλήμ εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.

Διαβάστε το στο ekklisiaonline.gr

Απειλές της Χαμάς στο Ισραήλ με «μεγάλη μάχη» για την Ιερουσαλήμ

O αρχηγός του παλαιστινιακού ισλαμιστικού κινήματος Χαμάς στη Λωρίδα της Γάζας, o Γιαχία Σίνουαρ, προειδοποίησε το Σάββατο για την πιθανότητα να υπάρξει "μεγάλη μάχη" εναντίον του Ισραήλ σε περίπτωση νέας "επίθεσης" των ισραηλινών δυνάμεων στο τέμενος Αλ Άκσα στην Ιερουσαλήμ.

Διαβάστε το στο matrix24.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ naftemporiki.gr

Μακελειό στη Μόσχα: Ρωσίδα καλλιτέχνιδα «ανέβασε» ηχητικά μηνύματα αποχαιρετώντας τον κόσμο την ώρα της επίθεσης

Κριμαία: Συντριβή ρωσικού στρατιωτικού αεροσκάφους

Ουκρανία: Ζητά εκ νέου από την Δύση αντιαεροπορικά μέσα

ΤΕΝ: Κερδοφορία-ρεκόρ και πράσινη ανανέωση του στόλου

Πωλούσε κροτίδες και βεγγαλικά μέσω social media

Ανασκαφή Φιλίππων: Στο φως κεφαλή αγάλματος που πιθανότατα ανήκει στον θεό Απόλλωνα