Χρήστος Μάστορας: «Κάποιοι με αποκαλούν δεξιό» – Τι λέει ο τραγουδιστής για τα πολιτικά του πιστεύω

08:16 - 01/05/2022

Συνέντευξη στο «ΒΗΜΑgazino» και τον Γιώργο Νάστο παραχώρησε ο Χρήστος Μάστορας. Ο γνωστός τραγουδιστής απάντησε, μεταξύ άλλων, και για τις […] The post Χρήστος Μάστορας: «Κάποιοι με αποκαλούν δεξιό» – Τι λέει ο τραγουδιστής για τα πολιτικά του πιστεύω appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Χρήστος Μάστορας: «Κάποιοι με αποκαλούν δεξιό, αλλά δεν είμαι»

«Φοβάμαι πως σήμερα υπάρχουν στους κόλπους της αριστεράς στοιχεία που αλλοιώνουν το νόημά της»

Διαβάστε το στο

Χρήστος Μάστορας: «Κάποιοι με αποκαλούν δεξιό» – Τι λέει ο τραγουδιστής για τα πολιτικά του πιστεύω

Συνέντευξη στο «ΒΗΜΑgazino» και τον Γιώργο Νάστο παραχώρησε ο Χρήστος Μάστορας. Ο γνωστός τραγουδιστής απάντησε, μεταξύ άλλων, και για τις πολιτικές του πεποιθήσεις. Δεν έχεις διστάσει στο παρελθόν να πάρεις ξεκάθαρη θέση σε ζητήματα που πολώνουν, όπως το εμβόλιο για παράδειγμα. Ποια είναι η πυξίδα σου; Που τοποθετείσαι όσον αφορά το δίπολο αριστερά – δεξιά; Κάποιοι με αποκαλούν δεξιό, αλλά δεν είμαι. Ανήκω στον κεντρώο χώρο. Φοβάμαι πως σήμερα υπάρχουν στους κόλπους της αριστεράς στοιχεία που αλλοιώνουν το νόημά της. Παρατηρούμε συχνά έναν τρελό ακτιβισμό που ξεκινάει πάντα με το δεδομένο ότι εμείς έχουμε δίκιο, το λεγόμενο ηθικό πλεονέκτημα. Κάποιοι πάνε να κουβαλήσουν με το ζόρι έναν σ

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Χρήστος Μάστορας: «Κάποιοι με αποκαλούν δεξιό, αλλά δεν είμαι – Ανήκω στον κεντρώο χώρο»

Για τα πολιτικά του πιστεύω ρωτήθηκε ο Χρήστος Μάστορας σε συνέντευξή του στο «ΒΗΜΑgazino». Μιλώντας στον To άρθρο Χρήστος Μάστορας: «Κάποιοι με αποκαλούν δεξιό, αλλά δεν είμαι – Ανήκω στον κεντρώο χώρο» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Χρήστος Μάστορας: «Κάποιοι με αποκαλούν δεξιό»

Συνέντευξη στο «ΒΗΜΑgazino» και τον Γιώργο Νάστο παραχώρησε ο Χρήστος Μάστορας. Ο γνωστός τραγουδιστής απάντησε, μεταξύ άλλων, και για τις πολιτικές του πεποιθήσεις. Δεν έχεις διστάσει στο παρελθόν να πάρεις ξεκάθαρη θέση σε ζητήματα που πολώνουν, όπως το εμβόλιο για παράδειγμα. Ποια είναι η πυξίδα σου; Που τοποθετείσαι όσον αφορά το δίπολο αριστερά – δεξιά; […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Χρήστος Μάστορας: «Κάποιοι με αποκαλούν δεξιό, αλλά δεν είμαι»

«Φοβάμαι πως σήμερα υπάρχουν στους κόλπους της αριστεράς στοιχεία που αλλοιώνουν το νόημά της»

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο