Μάρκος Σεφερλής κατά Γιάννη Κακλέα: «Θα ήταν πιο έντιμο να μου ζητούσατε συγγνώμη δημόσια»
15:28 - 01/05/2022
Με βίντεο που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Μάρκος Σεφερλής απαντά για τη δήλωση που έκανε ο […]
The post Μάρκος Σεφερλής κατά Γιάννη Κακλέα: «Θα ήταν πιο έντιμο να μου ζητούσατε συγγνώμη δημόσια» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μάρκος Σεφερλής: Απαντά στον Γιάννη Κακλέα – «Θα θεωρούσα πιο έντιμο να…»
Δείτε το βίντεο του Μάρκου Σεφερλή
Διαβάστε το στο Σεφερλής σε Γιάννη Κακλέα: «Θα ήταν πιο έντιμο να μου ζητούσατε συγγνώμη δημόσια» (vid)
Ο Μάρκος Σεφερλής σε βίντεο που «ανέβασε» στα social media μίλησε για τον Γιάννη Κακλέα.
Διαβάστε το στο Μάρκος Σεφερλής κατά Γιάννη Κακλέα: «Θα ήταν πιο έντιμο να μου ζητούσατε συγγνώμη δημόσια»
Ο Μάρκος Σεφερλής απάντησε δημόσια στον Γιάννη Κακλέα και την πρόσφατη δήλωσή του στην ΕΡΤ ότι θα προτιμούσε να σκηνοθετήσει το «Βαθύ Λαρύγγι», παρά…Περισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΜάρκος Σεφερλής κατά Γιάννη Κακλέα: «Θα ήταν πιο έντιμο να μου ζητούσατε συγγνώμη δημόσια»
Ο γνωστός σκηνοθέτης είχε δηλώσει χαρακτηριστικά: «Θα προτιμούσα να σκηνοθετήσω το Βαθύ Λαρύγγι παρά τον Μάρκο Σεφερλή». «Γιάννης Κακλέας, σκηνοθέτης. Δήλωσε ότι θα προτιμούσε να σκηνοθετήσει στο θέατρο το “Βαθύ λαρύγγι”, παρά εμένα. Δικαίωμά του. Ο καθένας επιλέγει ότι τον κάνει περήφανο και δεν τον προσβάλει», ανέφερε μεταξύ άλλων στο βίντεό του ο Μάρκος Σεφερλής. […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΜάρκος Σεφερλής για Γιάννη Κακλέα: «Θα ήταν πιο έντιμο να μου ζητούσατε συγγνώμη δημόσια»
Ο Μάρκος Σεφερλής απάντησε δημόσια στον Γιάννη Κακλέα και την πρόσφατη δήλωσή του στην ΕΡΤ ότι
To άρθρο Μάρκος Σεφερλής για Γιάννη Κακλέα: «Θα ήταν πιο έντιμο να μου ζητούσατε συγγνώμη δημόσια» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΜάρκος Σεφερλής για Γιάννη Κακλέα: “Θα ήταν πιο έντιμο να μου ζητούσατε συγγνώμη δημόσια”
Ο Μάρκος Σεφερλής απάντησε δημόσια στον Γιάννη Κακλέα και την πρόσφατη δήλωσή του στην ΕΡΤ ότι θα προτιμούσε να σκηνοθετήσει το «Βαθύ Λαρύγγι», παρά τον ίδιο. Με βίντεο στο προσωπικό του προφίλ στο Instagram, ο Μάρκος Σεφερλής επεσήμανε ότι δέχεται τη συγγνώμη του γνωστού σκηνοθέτη, η οποία του μεταφέρθηκε μέσω τρίτων, ωστόσο θα θεωρούσε πιο […]
Διαβάστε το στο irafina.grΜάρκος Σεφερλής για Γιάννη Κακλέα: «Θα θεωρούσα πιο έντιμο να μου ζητούσατε συγγνώμη δημόσια»
Ο Μάρκος Σεφερλής απαντάει μέσα από ανάρτησή του στο Instagram στη δήλωση του Γιάννη Κακλέα ότι θα προτιμούσε να σκηνοθετήσει το «Βαθύ Λαρύγγι» από τον Σεφερλή στο θέατρο.
Διαβάστε το στο neolaia.grΜάρκος Σεφερλής κατά Γιάννη Κακλέα: «Θα ήταν πιο έντιμο να μου ζητούσατε συγγνώμη δημόσια»
Όλα όσα είπε ο Μάρκος Σεφερλής σε βίντεο που ανέβασε στα social media για τον Γιάννη Κακλέα
Διαβάστε το στο patrasevents.gr