Πυροβολισμοί στην Ομόνοια: Τραυματίστηκε 30χρονος αλλοδαπός
13:06 - 02/05/2022
Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, το θύμα, ενώ βρισκόταν στην οδό Μάρνης τα μεσάνυχτα της Κυριακής, δέχθηκε ξαφνικά πυροβολισμούς στα πόδια από άγνωστους
Διαβάστε Περισσότερα στο thetoc.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Πυροβολισμοί στην Ομόνοια τα μεσάνυχτα: Στο νοσοκομείο 30χρονος αλλοδαπός
Άγνωστοι δράστες πυροβόλησαν και τραυμάτισαν 30χρονο αλλοδαπό, λίγα λεπτά μετά τα μεσάνυχτα, στην περιοχή της Ομόνοιας.
Ειδικότερα, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, το θύμα, ενώ βρισκόταν στην οδό Μάρνης, δέχθηκε ξαφνικά πυροβολισμούς στα πόδια από άγνωστους, οι οποίοι αμέσως μετά τράπηκαν σε φυγή.
Ο 30χρονος διακομίστηκε σε νοσοκομείο, όπου και νοσηλεύεται, ενώ η ΕΛ.ΑΣ διενεργεί έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Το υφυπουργείο Αθλητισμού καλύπτει τα έξοδα των Ουκρανών αθλητών στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Άρσης Βαρών στο Ηράκλειο
Πάτρα: Άστοχες οι ιατροδικαστικές εκθέσεις της Μαλένας και Ίριδας – «Δεν τηρήθηκαν τα πρωτόκολλα», λένε οι επιστήμονες (VIDEO)
Σέρρε
Διαβάστε το στο grtimes.gr