Δούκισσα Νομικού: Η συνεργασία με τον Θέμο και η επιστροφή της στην τηλεόραση (VIDEO)
09:33 - 09/01/2020
Στην πρώτη της συνέντευξη μετά τη δεύτερη εγκυμοσύνη της η Δούκισσα Νομικού, μιλά για τα δημοσιεύματα που τη θέλουν να επιστρέφει στην τηλεόραση.
H γνωστή παρουσιάστρια και μοντέλο μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και το “The 2night Show” για τα δημοσιεύματα που τη θέλουν να επιστρέφει στην τηλεόραση αλλά και τη συνεργασία της με τον Θέμο Αναστασιάδη, που “έφυγε” από τη ζωή πριν από περίπου ένα χρόνο.
«Με τον Θέμο συνεργαστήκαμε πέντε χρόνια και τον ήξερα και άλλα τόσα χρόνια πριν που πήγαινα ως καλεσμένη στην εκπομπή του, ήμασταν οικογένεια. Εγώ το έχω πει πάρα πολλές φορές ότι ο Θέμος για μένα ήταν τηλεοπτικός πατέρας, ήταν μέντορας. Ήταν ένας άνθρωπος που ήταν δίπλα μου σε όλα, τον ρωτούσα
Διαβάστε Περισσότερα στο thestival.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Δούκισσα Νομικού: Η συνεργασία με τον Θέμο και η επιστροφή της στην τηλεόραση
Την πρώτη της συνέντευξη μετά τη δεύτερη εγκυμοσύνη της παραχώρησε η Δούκισσα Νομικού στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και το “The 2night Show”.
Διαβάστε το στο real.grΔούκισσα Νομικού: Μιλάει για την επιστροφή της στην τηλεόραση και το Θέμο Αναστασιάδη (video)
Έπειτα από μεγάλη απουσία από την τηλεόραση
Διαβάστε το στο queen.grΔούκισσα Νομικού: «Δεν είμαι ακόμη σε φάση να επιστρέψω στην τηλεόραση»
Στην παρέα του "The 2Night Show" βρέθηκε χθες η Δούκισσα Νομικού.
Στην πρώτη της αποκλειστική συνέντευξη μετά τη δεύτερη εγκυμοσύνη της, μίλησε μεταξύ άλλων και για τα δημοσιεύματα που τη θέλουν να επιστρέφει στην τηλεόραση.
Δείτε όσα είπε η πανέμορφη Δούκισσα.
Διαβάστε το στο entertv.grΔούκισσα Νομικού: Δεν είμαι ακόμα σε φάση να επιστρέψω στην τηλεόραση
Για τη ζωή της μετά και τη γέννηση του δεύτερου παιδιού της και την απόφασή της να απέχει από τα τηλεοπτικά δρώμενα μίλησε στο «The 2night Show» και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου η Δούκισσα Νομικού. «Δεν είμαι super model. Είμαι μανούλα δύο παιδιών» είπε στην αρχή της συνέντευξης, αποκαλύπτοντας ότι έχει γνωρίσει από κοντά διάσημα μοντέλα του εξωτερικού όπως η Eva Longoria. Η Δούκισσα είπε ότι λιώνει για τον γιό της Σάββα και μαζί με την Αναστασία θα τους βαφτίσει το καλοκαίρι. Στη συνέχεια μίλησε για το άγχος που έχουν οι γυναίκες που γεννούν. «Το σώμα άλλαξε. Ήξερα ότι θα αλλάξει αλλά […]
Διαβάστε το στο dete.gr