Καταγγέλλει απόπειρα «επηρεασμού» παικτών από τον Πανσερραϊκό ο πρόεδρος της Καβάλας

17:42 - 02/05/2022

Καταγγέλλει απόπειρα «επηρεασμού» παικτών από τον Πανσερραϊκό ο πρόεδρος της Καβάλας 02/05/2022 Απόπειρα «στησίματος» καταγγέλλει ο πρόεδρος της Καβάλας, Άλεξ Χαντιτάτζι. Με γραπτή του δήλωση, ο ισχυρός άνδρας των Αργοναυτών υποστηρίζει πως μέλη του Πανσερραϊκού αποπειράθηκαν να επηρεάσουν ποδοσφαιριστές της ομάδας του, πριν το παιχνίδι των δύο ομάδων. Αναλυτικά, η γραπτή δήλωση του Άλεξ Χαντιτάτζι: «Η σεζόν τελείωσε αλλά όχι ο αγώνας και η ελπίδα μας ώστε ο ΑΟΚ να παραμείνει στη Super League 2 Ενημερώσαμε σήμερα τη Super League 2 και την ΕΠΟ ότι η τελική κατάταξη στην ΕΛΛΗΝΙΚΉ Super League 2, (ειδικά όσον αφορά τον υποβιβασμό) δεν πρέπει να επικυρωθεί

Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Καταγγέλλει απόπειρα «επηρεασμού» παικτών από τον Πανσερραϊκό ο πρόεδρος της Καβάλας

Διαβάστε το στο aek365.com

Καταγγέλλει απόπειρα στησίματος παικτών από τον Πανσερραϊκό ο πρόεδρος της Καβάλας

Απόπειρα «στησίματος» καταγγέλλει ο πρόεδρος της Καβάλας, Άλεξ Χαντιτάτζι. Με γραπτή του δήλωση, ο ισχυρός άνδρας των Αργοναυτών υποστηρίζει πως μέλη του Πανσερραϊκού αποπειράθηκαν να επηρεάσουν ποδοσφαιριστές της ομάδας του, πριν το παιχνίδι των δύο ομάδων. Αναλυτικά, η γραπτή δήλωση του Άλεξ Χαντιτάτζι: «Η σεζόν τελείωσε αλλά όχι ο αγώνας και η ελπίδα μας ώστε […] The post Καταγγέλλει απόπειρα στησίματος παικτών από τον Πανσερραϊκό ο πρόεδρος της Καβάλας appeared first on pressaris.gr.

Διαβάστε το στο pressaris.gr

Καταγγέλλει απόπειρα «επηρεασμού» παικτών από τον Πανσερραϊκό ο πρόεδρος της Καβάλας

Ο πρόεδρος της Καβάλας, Άλεξ Χαντιτάτζι, καταγγέλλει απόπειρα επηρεασμού παικτών της από τον Πανσσεραϊκό και ζητάει να μην επικυρωθεί η βαθμολογία του Βόρειου ομίλου της Super League 2. Απόπειρα «στησίματος» καταγγέλλει ο πρόεδρος της Καβάλας, Άλεξ Χαντιτάτζι. Με γραπτή του δήλωση, ο ισχυρός άνδρας των Αργοναυτών υποστηρίζει πως μέλη του Πανσερραϊκού αποπειράθηκαν να επηρεάσουν ποδοσφαιριστές […] The post Καταγγέλλει απόπειρα «επηρεασμού» παικτών από τον Πανσερραϊκό ο πρόεδρος της Καβάλας appeared first on AEK1924.gr.

Διαβάστε το στο aek1924.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ filathlos.gr

Φαλ: «Δεν τα παρατήσαμε και είμαι περήφανος»

Η πανηγυρική φωτογραφία των αδελφών Αγγελόπουλων στη Βαρκελώνη

Αλμέιδα: «Σε μία ώρα θα αρχίσω να δουλεύω για το επόμενο ματς »

Σπουδαίο «διπλό» και πρώτο βήμα για το Βερολίνο για τον Ολυμπιακό!

Πρόβλημα με Πετρούσεφ στον Ολυμπιακό

Κάνααν: «Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για το επόμενο βήμα»